Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Bababolt kategóriák
Fizetési megoldás
Baba webáruház hírlevél
Köszi Anyu Bababolt a Facebookon
TOP baba termékek
Bababolt termékajánló
Házhozszállítás 2 nap alatt

ihirek
A koszianyu.hu oldal az ihirek.hu közösség tagja.
ihirek.hu
ihirek.hu - helyi hírek első kézből, helyiektől
Tanúsítvány
SSL Certificate

0-13 kg autós gyerekülés, babahordozó

Főkategória >Autós gyerekülés >0-13 kg autós gyerekülés, babahordozó

A 0-13 kg-os korig használható autós gyerekülés vagy babahordozó olyan sokoldalú és praktikus megoldás az újszülöttek, csecsemők, bébik elhelyezésére, amely nem véletlenül nagyon népszerű és kedvelt használati tárgy szinte minden kisgyermekes családban. A 0-13 kg autós gyerekülés vagy babahordozó ugyanis nemcsak az autóutakon teljesít kiváló szolgálatot, hanem a kisded kézben történő cipelésére, altatására vagy otthoni ringatására is tökéletesen megfelel. A babahordozóban nagyszerűen eljátszik a kicsi akkor is, ha éppen főzünk vagy házimunkát végzünk, az öv segítségével nem fog kiesni vagy kimászni onnan, így nyugodtan el tudjuk látni a kötelező teendőinket, amíg ebben pihen a gyermekünk. A kupola pedig megvédi őt cipelés közben az esőcseppektől, a tűző naptól, illetve a bámészkodó pillantásoktól is.

 

Mit fontos még tudni a 0-13 kg autós gyerekülésről vagy babahordozóról és hogyan tudjuk tökéletesen kihasználni a sokoldalúságát?

 

Nagyon fontos, hogy a 0-13 kg-os korig használható autós gyerekülést vagy babahordozót csakis a menetiránynak háttal szabad bekötni. Minden gyerekülésnél ajánlott, de a babahordozónál különösen fontos alaposan áttanulmányozni az eszközhöz mellékelt használati utasítást és a bekötéshez írt instrukciókat, hiszen a rossz bekötésen sajnos a kicsinyünk élete és biztonsága is múlhat. Azt is érdemes leellenőrizni, hogy melyik ülésekhez tartozik légzsák az autóban, hiszen ettől is függ a gyermekünk biztonságos bekötése. Ha ugyanis az első ülésekhez tartozik légzsák, akkor a babahordozó csakis kikapcsolt légzsáknál használható – ne felejtsünk el erről minden egyes bekötésnél, akár minden egyes nap is újra és újra meggyőződni. Újszülött babáknál a kórházból hazahozáshoz a mózeskosár az ideális megoldás, ha megtehetjük, ezt is érdemes beszerezni a webáruház kínálatából, különösen akkor, ha ezen felül még többször is szükséges lesz majd autóval utaztatnunk a csöppséget. Ügyelj arra, hogy csakis autós mózeskosarat válassz, hiszen a hagyományos mózeskosarak sajnos nem megfelelőek erre a célra!

 

Válassz autós gyerekülést, babahordozót 0-13kg-os gyermeked számára kedvező árú, sokoldalúan használható típusok közül a vidám, kellemes és biztonságos autózás élményéért és a nyugodtabb otthon töltött hétköznapokért!


Sorrend:


prev
next

Webáruház készítés