Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Bababolt kategóriák
Fizetési megoldás
Baba webáruház hírlevél
Köszi Anyu Bababolt a Facebookon
TOP baba termékek
Bababolt termékajánló
Házhozszállítás 2 nap alatt

ihirek
A koszianyu.hu oldal az ihirek.hu közösség tagja.
ihirek.hu
ihirek.hu - helyi hírek első kézből, helyiektől
Tanúsítvány
SSL Certificate

0-36 kg autós gyerekülés

Főkategória >Autós gyerekülés >0-36 kg autós gyerekülés

Az autós gyerekülés ma már minden kisgyermekkel utazó személygépjármű elengedhetetlen tartozéka. Nemcsak a biztonságos közlekedés miatt szükséges kötelező elem az autóban, hanem kényelmi funkciói miatt az anyukák és apukák hasznos segítőtársa is a mindennapok autós utazásai során.

Az autós gyerekülések legjobban kihasználható változata a 0-36 kg autós gyerekülés. Ennek a gyerekülés típusnak kikezdhetetlen előnye, hogy egyetlen termék megvásárlásával az autós gyerekülés hű társunk lesz akár gyermekünk nagyobb iskolás koráig, az autósüléses és ülésmagasítós korszak végéig. A 0-36 kg autós gyerekülés tehát egy olyan kombinált megoldás a gyermekünk autóban utaztatására, amely lehetővé teszi, hogy ne kelljen többé autós gyerekülést vásárolnunk – hacsak nem sérül meg valamilyen sajnálatos módon, javíthatatlanul az autónk kedvenc gyerekbútora.

Ennek megfelelően a 0-36 kg autós gyerekülések egyrészt rendelkeznek újszülött szűkítővel külön a fejrésznél és külön az ülőrésznél, másrészt, később pedig szétszerelhetők és így ülésmagasítóvá alakíthatók. Így összesen négy súlykategórián át elkísérik a gyermekedet a gyereküléses korszak végéig, azaz újszülött kortól körülbelül tizenkét éves korig.

A 0-36 kg autós gyerekülés esetében tehát bátran beruházhatsz egy minőségi termékbe, hiszen legalább három gyerekülés kiszállítási költségét megspórolod. Ráadásul, nem is kell feleslegesen méricskélned a gyermekedet, hiszen biztosan a súlyának megfelelő gyerekülésben ül majd. A gyerekülés huzata pedig levehető és mosható is, ezzel pedig tovább növelheted az esélyt arra, hogy ezek a gyerekülések örökké veletek maradhassanak. A termék az öt pontos biztonsági öv, a precízen illeszkedő és állítható fejtámla, illetve opcionálisan az isofixes rögzítés közreműködésével is gondoskodik gyermeked tökéletes biztonságáról.

Spórolj meg számtalan felesleges idegeskedést, töltsd a gyerekülések beszerzésére szánt időt gyermekeddel: kiránduljatok és csavarogjatok önfeledten anélkül, hogy azon kellene aggódnotok, vajon túllépte-e már a gyermeked a gyerekülés kapacitását!

Válaszd a 0-36 kg autós gyerekülést és engedd, hogy lekerüljön a válladról a gyerekülés vásárlásával kapcsolatos teher akár egész életetekre is!


Sorrend:


prev
next

Webáruház készítés