Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Bababolt kategóriák
Fizetési megoldás
Baba webáruház hírlevél
Köszi Anyu Bababolt a Facebookon
TOP baba termékek
Bababolt termékajánló
Házhozszállítás 2 nap alatt

ihirek
A koszianyu.hu oldal az ihirek.hu közösség tagja.
ihirek.hu
ihirek.hu - helyi hírek első kézből, helyiektől
Tanúsítvány
SSL Certificate

15-36 kg autós gyerekülés

Főkategória >Autós gyerekülés >15-36 kg autós gyerekülés

Mindannyian szeretnénk gyermekünket a lehető legnagyobb biztonságban tartani, ez a világ legtermészetesebb dolga. Sokan különösen tartanak attól, hogy autózás közben éri valamilyen veszély vagy baleset szeretett utódunkat – sajnos, nem alaptalanul, hiszen azt bizonyára már senkinek sem kell bemutatni, hogy milyen könnyen, szinte egy pillanat alatt mehetnek tönkre emberi sorsok, családok egy-egy ilyen, sokszor hihetetlen tragédia során. Nem túlzott tehát az óvatosság akkor sem, ha a régi korokkal ellentétben, ma a gyerekülések besorolása szempontjából nagyobbnak számító, egyébként számunkra még mindig ici-pici gyermekünk biztonságára is fokozottan szeretnénk odafigyelni, többek között egy 15-36 kg-osoknak szánt autós gyerekülés megvásárlásával. Hiszen lássuk be, az élet minden kihívásától sajnos nem óvhatjuk meg gyermekünket, de a biztonságáért mindent meg kell tennünk a lehetőségeinkhez mérten. 

 

Tippek és javaslatok a 15-36 kg-os gyermekek autós gyerekülésének használatához:

 

Általában azt szokták javasolni a szakemberek, hogyha a gyermekünk feje búbja már kilátszik a gyerekülésből, akkor ideje más megoldás után nézni. Leggyakrabban az autós ülésmagasítóra történő csere iránti igény mutatkozik meg ebben az esetben, ám a gyakorlatban sajnos egyáltalán nem a biztonsági szempontok, hanem inkább az átlag magyar ember korlátozott pénzügyi lehetőségei határozzák meg ezeket a döntéseket. Ha azonban mi abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy van lehetőségünk néhány tízezer forinttal többet szánni a gyermekünk megmentésére egy potenciális baleset esetén, akkor teljesen természetes, hogy a 15-36 kg-os gyermekeknek szánt autós gyerekülést fogjuk megvásárolni. Az autós gyerekülések ugyanis nagyságrendekkel nagyobb biztonságot tudnak nyújtani az ülésmagasítókhoz képest, hiszen a 15-36 kg-os gyermekeknek szánt autós gyerekülések sokkal több ponton képesek megvédeni a gyermeket egy esetleges ütközés esetén. Tartják a gyermek hátát és derekát, valamint az oldalpárnák segítségével bukósisak-szerűen védik a fejüket is.

Nagyobb gyerekek nagyobb biztonságban a 15-36 kg autós gyerekülésekben – a legjobb választás, ha nem hiányzik még több aggódás!


Sorrend:


Webáruház készítés