Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Fizetési megoldás
Baba webáruház hírlevél
Köszi Anyu Bababolt a Facebookon
TOP baba termékek
Bababolt termékajánló
Házhozszállítás 2 nap alatt

ihirek
A koszianyu.hu oldal az ihirek.hu közösség tagja.
ihirek.hu
ihirek.hu - helyi hírek első kézből, helyiektől
Tanúsítvány
SSL Certificate
Blog
2018.11.16 06:51

5 szuper találmány, amellyel könnyebb a mai anyukák élete

 

 

 

5 szuper találmány, amellyel könnyebb a mai anyukák élete

 

 

   Egyebet sem hallunk a felmenőinktől, mint hogy milyen könnyű ma nekünk anyukának lenni, mennyivel egyszerűbb dolgunk van, mint anno nekik volt. Tény, hogy ha olyan dolgokra gondolunk, hogy már nem kell kézzel mosnunk vagy fazékban főznünk a pelenkát, valóban igazuk lehet, bár a gyakorlatban kicsit mégis el szokták ezt túlozni. Ilyenkor azonban jól eshet tudni, hogy vannak olyan szuper találmányok, amelyekkel tényleg nagyságrendekkel könnyebb a mi életünk, mint amilyen az övék lehetett akár húsz-harminc évvel ezelőtt.

 

 

Mutatunk most néhány ilyen nagyszerű találmányt, amellyel minden anyának sokkal könnyebb lehet a gyereknevelés:

 

1. Egyérintéses lázmérő


A tudomány és technika csodája, minden lázas vagy láztalan, beteg vagy betegnek vélt anya, apa és baba megmentője. Sokan már a gondolattól is sírni tudnának, ha szóba kerül, hogy hogyan mérték még a fenekünkben a lázat anyáink és hányszor gurultak szét a higanydarabok a lakás ezer pontján, amit persze többen meg is kóstoltak. Az egyérintéses lázmérővel semmit nem kell sehova bedugni, szinte egyetlen pillanat, egyetlen érintés és csippanás segítségével hajszálpontosan megállapíthatjuk gyermekünk testhőmérsékletét akár álmában is, nem kell közben versenyt birkóznunk, de még csak levetkőztetnünk sem.

 

2. Elektromos orrszívó


Éjjelente gyakran ébredtünk a szomszédban felvisító apokalipszis-szerű zajra, az csupán azt jelentette, hogy egy taknyos kisgyerek nem tudott aludni a váladék miatt és le kellett szívni az orrát. Emlékszünk erre? Ma már ehhez képest akár az elemes, akár a magyar designerek által tervezett elektromos csoda orrszívót, az anyukák körében maciként ismert terméket használjuk, elfelejthetjük ezeket a kellemetlenségeket. Utazáshoz is bátran magunkkal vihetjük, nem kell, hogy a borzasztó porszívó is foglalja a helyet a picike csomagtartóban.

 

3. Bébiőr


Mekkora segítség egy több emeletes házban, de akár csak egy külön szobában is, hogy tudjuk, békésen szundikál még a gyermekünk, nem esett ki az ágyból, nem nyelt le semmit! Mi pedig tehetjük a dolgunkat abban a kis időben, amíg sikerült magára hagynunk őt. Végre berakhatsz egy mosást, kiteregethetsz, vagy Uram bocsá’ beülhetsz a kádba, esetleg a hajadat is megmoshatod. Egy bébi mellett ez felér egy luxus-hétvégével.

 

4. Légzésfigyelő


A bébiőrhöz hasonlóan óriási segítség lehet, ha bátorkodnál egy kicsit elmozdulni az alvó kisdeded mellől, vagy éppen a másik szobában alszotok, ilyenkor a vészjelzés mindenképpen hasznos. Ha elvégzel egy újraélesztési tanfolyamot még a várandósság alatt, a légzésfigyelővel akár a babád életét is megmentheted!

 

5. Rezgő-zenélő pihenőszék


Minden anya álma, amikor a kisebbik gyereket végre lefoglalja valaki vagy valami arra az egy percre, amíg elszalad pisilni vagy akár megken egy szelet vajas kenyeret. A pihenőszékben akár tíz percig is elücsörgő pici mellett pedig egy teát is megfőzhetsz, egy rántottát is összeüthetsz vagy a körmödet is levághatod. Hát nem felemelő?

 

Használjuk tehát bátran ezeket a találmányokat, hiszen annyira rettenetesen sokba nem kerülnek -- akár meg is térülhet a befektetés, ha nem kell ebédet rendelnünk vagy pedikűröst hívnunk a benőtt körmünkhöz. Élvezzük az anyaságot, örüljünk a gyermekünknek és pihenjünk nyugodtan, amennyit csak tudunk!

 Oszd meg!

Webáruház készítés