Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Bababolt kategóriák
Fizetési megoldás
Baba webáruház hírlevél
Köszi Anyu Bababolt a Facebookon
TOP baba termékek
Bababolt termékajánló
Házhozszállítás 2 nap alatt

ihirek
A koszianyu.hu oldal az ihirek.hu közösség tagja.
ihirek.hu
ihirek.hu - helyi hírek első kézből, helyiektől
Tanúsítvány
SSL Certificate

9-18 kg autós gyerekülés

Főkategória >Autós gyerekülés >9-18 kg autós gyerekülés

Sokan gondolják úgy, nem alaptalanul, hogy a gyermekeink akkor vannak a legnagyobb biztonságban az autós gyerekülések tekintetében is, ha azok a lehető legnagyobb mértékben alkalmazkodni tudnak a gyermekünk aktuális méretarányaihoz. Ahogyan a ruhából vagy cipőből sem szeretünk kisebbet vagy nagyobbat adni rájuk, illetve, valljuk be, hogy mi magunk sem viselnénk szívesen ilyen ruhadarabokat és kiegészítőket, úgy a gyerekülésekből is célszerű olyat venni, amelyik a leginkább kényelmes aktuálisan a gyermekünknek. No és persze nemcsak kényelmesnek, de biztonságosnak is kell lennie a 9-18 kg autós gyerekülésnek is, azaz tökéletesen megtámasztania a gyermek fejét, vállát, hátát és a derekát, illetve az övnek sem szabad túl lazának vagy túl szorosnak lennie.

 

Kiknek ajánljuk és mikor érdemes használni a 9-18 kg-s autós gyerekülést?

 

A 9-18 kg autós gyerekülés használatának ideális kezdési időpontja az az időszak, amikor az autós babahordozót már éppen kinőtte a picinyünk. Szerencsés esetben ekkora már meghaladta a 9 kilogrammos testsúlyt is, ám könnyen előfordulhat, hogy csak a magassága miatt kényelmetlen már neki a hordozó. A 9-18 kg autós gyerekülés elhagyásának ideje után pedig egy nagyobbaknak való gyerekülést vagy egy ülésmagasítót szoktak használni a családok.

 

A 9-18 kg-s időszak tehát az a kor, amikor nem is nagyon van más alternatíva a gyerekülés helyett, ha autóban szeretnénk utaztatni a gyermekünket. Ebben az időszakban tanulják meg a gyerekek az autós gyerekülés használatát, ezért érdemes különösen odafigyelnünk arra, hogy valóban egy kényelmes és biztonságos gyerekülést válasszunk, amelyben ők is jól érzik magukat, nem félnek, nem szoronganak. Ha tehetjük, engedjük, hogy gyermekünk válassza ki, melyik szín vagy minta tetszik neki a legjobban, így még komfortosabban érezheti majd magát az ülésben. Bár valószínűleg ebben a korban még nem lesz erre igénye, ekkor viszont mi élhetünk a lehetőséggel talán utoljára, hogy mi válasszunk színt és mintát az autónk stílusához és színvilágához leginkább illeszkedő autós gyerekülés formájában.

A lényeg, hogy válasszatok jó minőségű és biztonságos autós gyerekülést a 9-18 kg-s időszakra, az autósülések csúcsidőszakára, hiszen ez az élmény meghatározhatja az autósülésekhez fűződő viszonyotokat hosszú időre!


Sorrend:


prev
12
next

Webáruház készítés