Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Bababolt kategóriák
Fizetési megoldás
Baba webáruház hírlevél
Köszi Anyu Bababolt a Facebookon
TOP baba termékek
Bababolt termékajánló
Házhozszállítás 2 nap alatt

ihirek
A koszianyu.hu oldal az ihirek.hu közösség tagja.
ihirek.hu
ihirek.hu - helyi hírek első kézből, helyiektől
Tanúsítvány
SSL Certificate

9-25 kg autós gyerekülés

Főkategória >Autós gyerekülés >9-25 kg autós gyerekülés

Az autósülések ma már olyan széles méretválasztékban kaphatóak, hogy könnyen dilemmába kerülhetünk azzal kapcsolatban, hogy melyik lenne az ideális a cseperedő gyermekünk számára. Nem elég ugyanis egyszerűen mérlegre állítanunk a csemeténket és a kapott eredmény alapján elgondolkodni: ha elhasználódott vagy tönkrement a gyerekülésünk és most éppen csak tíz dekagramm van neki hátra a következő súlyhatár eléréséig, mit tegyünk? Célszerű-e inkább már most a nagyobb méretű autós gyerekülést megvenni számára, hiszen, mire eljutunk odáig, hogy be is szereljük azt az autóba, utódunk már akár könnyedén el is érheti ezt a bizonyos súlyhatárt? Esetleg várjunk még egy kicsit az új gyerekülés vásárlásával vagy ragaszkodjunk egy új gyereküléshez a korábbi kategóriából, akkor is, ha nemsokára kinövi, hiszen a szabály az szabály?
Persze a magyar ember szinte mindenhez talál áthidaló megoldást, ahogyan erre is. Hiszen, többek között, ezt a problémát is kiválóan megoldja, ha 9-25 kg-os gyermekek számára kifejlesztett autós gyerekülést vásárolunk.

 

Milyen esetekben célszerű 9-25 kg autós gyerekülést vásárolni?

 

A 9-25 kg autós gyerekülés egy költséghatékony és praktikus megoldás, hiszen tulajdonképpen kettő darab gyerekülés helyett csak egyet kell beszereznünk, később pedig már jó lehet az ülésmagasító is. Így ez a gyerekülés sokkal tovább lesz alkalmas a gyermekünk számára, mint a hagyományos, 9-18 kg autós gyerekülés. Jellemzően kisebb súlyú gyerekek számára pedig kész főnyeremény ez a megoldás, hiszen ők, mire elérik a 25 kg-s súlyhatárt, már nagyobb valószínűséggel inkább az ülésmagasítóhoz fognak vonzódni, mintsem a 36 kg-ig jó gyerekülésekhez.

 

Akkor is praktikus lehet ez a pénztárcakímélő megoldás, ha nem közlekedünk autóval napi szinten, csupán a messzebb élő rokonainkat látogatjuk meg, viszonylag ritkábban. Szintén hasznos lehet, ha nem rendszeresen használt, második autóba, esetleg a nagypapa vagy keresztszülők autójába is szükség lenne egy gyerekülésre, hiszen például ők hozzák haza időnként a gyermekünket az óvodából.

Miért venne két gyerekülést, ha egy is elég? A 9-25 kg autós gyerekülés áthidalja a súlyproblémákat.


Sorrend:


Webáruház készítés