Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Bababolt kategóriák
Fizetési megoldás
Baba webáruház hírlevél
Köszi Anyu Bababolt a Facebookon
TOP baba termékek
Bababolt termékajánló
Házhozszállítás 2 nap alatt

ihirek
A koszianyu.hu oldal az ihirek.hu közösség tagja.
ihirek.hu
ihirek.hu - helyi hírek első kézből, helyiektől
Tanúsítvány
SSL Certificate

9-36 kg autós gyerekülés

Főkategória >Autós gyerekülés >9-36 kg autós gyerekülés

Akkor vagyunk a legkönnyebb helyzetben az autós gyerekülés méretének kiválasztása esetén, ha egészen egyszerűen nem kell választanunk. Azaz, nem kell havonta méregetnünk a gyermeket, nem kell szorosan követnünk a testsúly-gyarapodását. Egyszerűen csak az autós hordozós korszak lezárultával beültetjük egy 9-36 kg autós gyerekülésbe és nem kell többet foglalkozni ezzel a problémával. Éppen elég lesz elérni, hogy 36 kg-osan még elfogadja, hogy neki gyerekülésben kell ülnie és nem ülhet még a hagyományos módon az autósülésben úgy, ahogyan a felnőttek szoktak.

 

Megfelelő lehet-e valóban egy 9-36 kg autós gyerekülés minden korosztálynak?

 

A 9-36 kg autós gyereküléstől ma már nem kell tartani, hiszen hosszú évek tapasztalatával sikerült tökélyre fejleszteni őket. Ha jobban belegondolunk, akkor egy ilyen gyerekülésre akár három másik gyerekülés árát is rákölthetjük, így háromszor annyit áldozhatunk arra, hogy tökéletes minőségű, erős, strapabíró és biztonságos autós gyerekülésben utazhasson szeretett gyermekünk. Választhatunk például ergonomikus kialakítású, több fokozatban dönthető, hagyományos vagy Isofixes, emelhető fejtámlás és még számos hasonló extra tulajdonsággal rendelkező szuper 9-36 kg autós gyerekülést, amely ráadásul el is kíséri ezekkel gyermekünket a gyereküléses korszak végégig. Így mindvégig egy csúcskategóriás, kiváló minőségű, extra tulajdonságokkal rendelkező gyerekülésben utazhat a szemünk fénye, nem kell ezekből egyetlen korszakot sem kihagynia, hiszen a 9-36 kg autós gyerekülés mindhárom korcsoport igényeit tökéletesen kiszolgálja. Kezdetben a, többnyire bélelt, fej- és testszűkítővel tökéletes biztonságot érhetünk el kicsinyeink számára, majd az állítható részek, többnyire a fejtámla segítségével a korszak végéig is tökéletes komfortérzetet biztosíthatunk. A levehető és mosható huzat miatt pedig az összekoszolástól, kitakaríthatatlan foltoktól sem kell tartanunk.

Gondolkodjatok logikusan, válasszatok költséghatékony megoldást: a 9-36 kg autós gyereküléssel minden korszakban csúcsminőségű, kiváló ülése lehet gyermekednek!


Sorrend:


Webáruház készítés