Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Bababolt kategóriák
Fizetési megoldás
Baba webáruház hírlevél
Köszi Anyu Bababolt a Facebookon
TOP baba termékek
Bababolt termékajánló
Házhozszállítás 2 nap alatt

ihirek
A koszianyu.hu oldal az ihirek.hu közösség tagja.
ihirek.hu
ihirek.hu - helyi hírek első kézből, helyiektől
Tanúsítvány
SSL Certificate

Autós kiegészítő

Főkategória >Autós gyerekülés >Autós kiegészítő

Akármilyen szuper autónk is legyen, a csemetéink, főleg a legkisebbek számára az utazás unalmas és fárasztó, főleg, ha még olyan picik, hogy nem látnak ki az ablakon sem. Ezek a sokszor rendkívül egyszerű, ezért praktikus és költséghatékony autós kiegészítők abban segítenek, hogy az utazást érdekesebbé és kényelmesebbé tegyék gyermeked számára, ti pedig jobban oda tudjatok figyelni a vezetésre és a táj megcsodálására.

 

A napellenző és ablak árnyékoló segít megszűrni a napfényt és a kedvenc mesefigurákkal szeretetteljes környezetet varázsol gyermeked számára az autóba. A gerinckiemelős szűkítőbetét vagy ülésszűkítő az újszülöttek és csecsemők kényelmes és biztonságos utazását szolgálja. Az ülésvédők és háttámlavédők az autódat védik meg a maszatolástól, összekoszolástól. A nyakpárna és a szemmaszk abban segít, hogy könnyebben elaludhasson az autóban az álmos kicsi. Ezen felül még számos autós kiegészítő segíti a nyugodt utazást.

 

Milyen autós kiegészítőket érdemes választanod gyermeked számára?

 

A szükséges és megfelelő autós kiegészítők kiválasztása előtt minden esetben érdemes átgondolnotok a praktikus szempontokat. Milyen hosszú utat terveztek? Fogtok-e útközben étteremben vagy az autópálya-pihenőben enni vagy nem lesz ilyesmire lehetőségetek és az autóban kell megoldanotok az étkezést? Mennyire fog besütni a nap a gyerekülés környékére, hogyan fogjátok tudni megoldani az árnyékolást? Hogyan fogod tudni lefoglalni a gyermekedet az úton?

 

Tud-e majd mellette ülni egy felnőtt, aki meg tudja oldani a szórakoztatását, játszik vele, beszélget vele, esetleg énekel neki? Ha ez a lehetőség nem áll fenn, csak ketten utaztok a babával, akkor fokozottan érdemes odafigyelned arra, hogy egy autós kiegészítővel lekösd a figyelmét, ugyanis a síró, toporzékoló kisded elvonhatja a figyelmedet a biztonságos közlekedésről. Jó hír, hogy egy egyszerű babatükör, az első ülés háttámlájára erősíthető színesen világító babajáték vagy tablettartó tökéletesen el tudja látni ezt a feladatot.

Vegyétek igénybe a kedvező árú autós kiegészítők nyújtotta szabadságot, nyugalmat és kényelmet, hogy az utazás élménye ne legyen babával sem elérhetetlen álom többé!


Sorrend:


prev
next

Webáruház készítés