Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Bababolt kategóriák
Fizetési megoldás
Baba webáruház hírlevél
Köszi Anyu Bababolt a Facebookon
TOP baba termékek
Bababolt termékajánló
Házhozszállítás 2 nap alatt

ihirek
A koszianyu.hu oldal az ihirek.hu közösség tagja.
ihirek.hu
ihirek.hu - helyi hírek első kézből, helyiektől
Tanúsítvány
SSL Certificate

Babahordozó, kenguru

Főkategória >Babahordozó, kenguru

Sorrend:


Babahordozó, kenguru

A babák hordozása az emberiséggel egyidős, hiszen jóval a babakocsik feltalálása előtt kendőben magukra csavarva hurcolták a babákat az anyukák.


Manapság gyakran látni anyukákat, sőt apukákat is babahordozó kenguruban van kendőben babát szállítani.


A babahordozó kenguru és a kendő két külön dolog, a két eszköz távoli rokona egymásnak.


A babahordozó kenguru, ahogy a neve is mutatja, hasonlóan van kialakítva, mint a kenguruk erszénye, így igazából úgy néz ki, mint egy nagy zseb, amibe belefér egy baba.


Szóval, amikor babahordozó kengurut használsz, akkor a testedre erősíthető óriási nagy zsebbe helyezed bele a babádat.


A babahordozó kenguru a benne lévő merevítő hatására egyenes testtartásra ösztönzi a babát. Ez pici babák esetén nem túl előnyös, mert jelentősen megterheli a baba gerincét. Ezért érdemes a babahordozó kenguru alkalmazásával megvárni, amíg a baba egy kicsit jobban tudja magát tartani.


Vannak olyan kenguruk, amelyek a kívánatoshoz képest ellenkező irányba terhelik meg a baba gerincét, ezért ezt is figyelembe kell venni a vásárlásnál.


A babahordozó kenguruk csak kicsi ülőfelülettel rendelkeznek, így a baba lábai lógnak. Ezért csak rövid távon érdemes használni.


Az ellenjavallatok ellenére mégis nagy segítség lehet egy babahordozó kenguru használata, ha olyan helyre kell mennetek, ahová nem tudod magaddal vonszolni a babakocsit, a hordozókendő megkötését pedig nem tudtad vagy nem akartad elsajátítani.


A vásárlásnál olyan babahordozó kengurut válassz, amely a baba combját egészen a térdhajlatig tartja, ugyanis a csípőfejlődésre mindenképpen oda kell figyelned. A hordozó zsebrésze ölelje körül a babád testét.


Webáruház készítés