Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Bababolt kategóriák
Fizetési megoldás
Baba webáruház hírlevél
Köszi Anyu Bababolt a Facebookon
TOP baba termékek
Bababolt termékajánló
Házhozszállítás 2 nap alatt

ihirek
A koszianyu.hu oldal az ihirek.hu közösség tagja.
ihirek.hu
ihirek.hu - helyi hírek első kézből, helyiektől
Tanúsítvány
SSL Certificate

Babakocsi

Főkategória >BabakocsiBabakocsi

A babafelszerelés összeállítása szempontjából az egyik legsarkalatosabb pont a megfelelő babakocsi kiválasztása.


A testhezálló babakocsi kiválasztásánál elsősorban ne az esztétikumot vedd figyelembe, hanem inkább a rendelkezésre álló technikai lehetőségeket.
A babakocsi kiválasztásánál fontos szempont, hogy jó legyen a rugózása, legyen stabil, ne boruljon fel könnyen. Mindenképpen szükséges, hogy felhúzható tetővel rendelkezzen a babakocsi, hiszen így tudod megóvni a babádat a napfénytől és az esőtől.


Fontos még, hogy a kerekek fékezhetőek legyenek. Ez a tömegközlekedésnél elengedhetetlen tényező számodra.


A babakocsi fekvőrésze ne legyen túl mélyen, mert nem jut be elég fény és levegő a babának. Viszont a peremének azért elég magasnak kell lennie ahhoz, hogy védve legyen a kieséstől a baba.


A rögzítő hevederek minőségét is ellenőrizzétek a vásárlást megelőzően. Hiszen a rosszul illeszkedő vagy bizonytalanul záródó hevederek balesetveszélyesek lehetnek az izgő-mozgó babák esetében.


Mindenképpen fontos meggondolni, hogy milyen súlyú kocsit választasz, mert lesz úgy, amikor neked kell megemelned a babával együtt, vagy felcipelned az emeletre vagy a lépcsőn.


A választásnál át kell gondolnod, hogy milyen célra szeretnéd használni. Hiszen több típusú babakocsi közül tudsz választani. A babakocsi lehet kettő, illetve háromfunkciós, hagyományos mély, sport, de vásárolhatsz futáshoz, de akár ikrek és testvérek szállításához is létezik kombinált babakocsi. Vedd számba a körülményeket és ennek megfelelően válassz típust. Biztos lehetsz benne, hogy valamennyi típus nagy színválasztékban lesz kapható.

Webáruház készítés