Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Bababolt kategóriák
Fizetési megoldás
Baba webáruház hírlevél
Köszi Anyu Bababolt a Facebookon
TOP baba termékek
Bababolt termékajánló
Házhozszállítás 2 nap alatt

ihirek
A koszianyu.hu oldal az ihirek.hu közösség tagja.
ihirek.hu
ihirek.hu - helyi hírek első kézből, helyiektől
Tanúsítvány
SSL Certificate

Babakocsi kiegészítő

Főkategória >Babakocsi kiegészítő

16 termék
Bundazsák, lábzsák
9 termék
Esővédő
7 termék
Mózeskosár
7 termék
Napernyő
3 termék
Testvérfellépő


Babakocsi kiegészítő

Már a babakocsi kiválasztása is nagy feladat elé állítja a friss szülőket, és akkor még szó sincs a különféle babakocsi kiegészítőkről.
A babakocsi kiegészítőként vásárolhatsz esővédőt, mózeskosarat, napernyőt, szúnyoghálót, lábzsákot és bundazsákot, testvérfellépőt vagy akár ülésbetétet is.


A babakocsid típusától függően vásárolhatsz esővédőt. Mint ahogy a nevében is benne van, az esővédő arra szolgál, hogy a babádat meg tudd védeni eső esetén a ráhulló vízcseppektől, így nem kell attól tartanod, hogy megázik, nem kell külön az esernyőddel bajlódnod, hogy megvédd.


Ha nem többfunkciós babakocsit vásároltál, akkor is van lehetőséged egy konzol beiktatásával mózeskosár felszerelésére. Mivel a mózeskosár csak fél évig kell, ezért jobb ha inkább ezt a konzolos megoldást választod, ugyanis a kombinált babakocsik kevésbé hajthatók össze, több helyet foglalnak.
Napsütéses időben jó szolgálatot tehet egy babakocsira erősíthető napernyő is, hiszen ezzel meg tudod védeni a babádat a közvetlen napsugaraktól.


Amennyiben vízparti területen szerettek sétálgatni, esetleg nyári estéken indultok útnak, akkor szintén hasznos babakocsi kiegészítő a babakocsira erősíthető szúnyogháló.


A babák nem nagyon kedvelik a téli overallokat, mert azokban nehezen tudnak mozogni. Pont ilyen esetekre találták ki a bundazsákokat és a lábzsákokat, hiszen ezek amellett, hogy megvédik a hidegtől a babádat, közben mozgásteret hagynak számukra.


Amikor már több gyereked van, jó lehet egy testvérfellépő, hiszen nem kell cipelned az elfáradó nagyobbat sem, hanem együtt tudod őket tolni, miután felkapaszkodott erre a praktikus babakocsi kiegészítőre. Az ülésbetét pedig a baba kényelmét szolgálja.

Webáruház készítés