Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Bababolt kategóriák
Fizetési megoldás
Baba webáruház hírlevél
Köszi Anyu Bababolt a Facebookon
TOP baba termékek
Bababolt termékajánló
Házhozszállítás 2 nap alatt

ihirek
A koszianyu.hu oldal az ihirek.hu közösség tagja.
ihirek.hu
ihirek.hu - helyi hírek első kézből, helyiektől
Tanúsítvány
SSL Certificate

Babamérleg

Főkategória >Babamérleg

Sorrend:


Babamérleg

 

Régen kifejezetten ajánlott volt a kisbaba születésekor a babamérleg beszerzése. Manapság megoszlanak a vélemények ennek az eszköznek a használatáról.


Vannak orvosok és védőnők, akik javasolják a használatát, de olyanok is, akik kifejezetten feleslegesnek tartják a babamérleg vásárlását.
Első baba esetén, amikor még rutintalan vagy, akkor nagyszerű segítség lehet abban, hogy érzékeld mennyit gyarapodott a babád meghatározott időn belül, illetve tudod mérni, hogy eleget evett-e a babád.
Ha problémamentes volt a terhességed és a szülés is, a babád pedig megfelelő súllyal született, akkor nem feltétlenül van szükséged babamérlegre.


Abban az esetben viszont, ha veszélyeztetett terhes voltál, korábban érkezett a babátok a megadott időnél, esetleg betegen született, akkor, ha befér a költségvetésbe, mindenképpen ajánlott egy babamérleg beszerzése. Ugyanis mindenképpen megnyugvást jelent, ha látod, megfelelő ütemben gyarapszik a babád. Ha a születése után több időt töltöttetek a kórházban, akkor te magad is hozzá fogsz szokni a mérlegeléshez és otthon hiányozni fog.


Ha a babamérleg vásárlása mellett döntesz, azt mindenképpen tudd, hogy a babád nem fog mindig egyformán enni, emiatt ne stresszeld magad, a babák evési szokásaira nincs papírforma.


A babamérleg beszerzésére két lehetőség van, kölcsön vagy megvásárlás. Minden attól függ, hogy mennyi pénzt tudsz rászánni, és mennyi ideig szeretnéd a babádat méricskélni.


A kölcsönzés pár ezer forintból kijön havonta. Ha vásárolni szeretnél, akkor egy kicsit nagyobb költségre számíts.


Webáruház készítés