Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Bababolt kategóriák
Fizetési megoldás
Baba webáruház hírlevél
Köszi Anyu Bababolt a Facebookon
TOP baba termékek
Bababolt termékajánló
Házhozszállítás 2 nap alatt

ihirek
A koszianyu.hu oldal az ihirek.hu közösség tagja.
ihirek.hu
ihirek.hu - helyi hírek első kézből, helyiektől
Tanúsítvány
SSL Certificate

Babaápolás

Főkategória >Babaápolás

10 termék
Babaápolás szett
4 termék
Bili
4 termék
Fogápolás
3 termék
Inhalátor
9 termék
Orrszívó


Babaápolás

Az egész családot örömmel tölti el, hogy egy új kis jövevény érkezik a családba. Ha viszont az első gyermeketeket viszitek haza, akkor sok bizonytalansággal találhatjátok szembe magatokat a babápolás területén.
Ezen belül az egyik fontos dolog a babád bőrének ápolása. Mivel ők nem tudják elmondani, hogy mit éreznek, ezért neked kell odafigyelned, hogy minél komfortosabbá tedd a babád mindennapjait, hiszen az ő bőre nagyon érzékeny, ezért nagyon kell rá vigyáznod.


Többfajta nézet él, hogy hány naponta kell a kisbabát fürdetni. Mivel a baba bőre nagyon hamar kiszárad, ezért óvatosan kell bánni ezzel a kérdéssel. A víz hőmérséklete ideálisan langyos. Olyan szappant használj, ami puhává teszi a bőrt. De ez a termék mindenképpen babáknak szánt legyen, ugyanis a felnőtt termékek túl erősek egy újszülött számára.
A fürdetés után minden testhajlatot száríts meg alaposan, így ki tudod küszöbölni az irritációt. A fürdés után használhatsz babáknak készült testápolót.


A babaápolás szempontjából púder használata nem javasolt.
Ha a baba fején koszmót találsz, akkor olajos előkezeléssel és alapos samponozással rövid időn belül eltüntetheted a levált bőrdarabokat.
Mivel a babád bőre érzékenyebb, ezért elengedhetetlenül szükséges, hogy magas faktorszámú napvédő krémet használj, ha kimentek a szabadba.
Mivel a kisbabák hajlamosak a bőrkiütésekre, ezért a ruháit mindenképpen „sensitive” jelzésű mosószerrel és öblítővel mosd.


A pelenka is okozhat irritációt, ezért érdemes gyakrabban cserélni a baba pelenkáját. Az jó, ha tudod szabályozni a lakás hőmérsékletét, akkor a baba bőrének hidratálásáról is tudsz gondoskodni.


Az érzékeny bőrű babák ápolása még ennél is fokozottabb odafigyelést igényelnek.

Webáruház készítés