Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Bababolt kategóriák
Fizetési megoldás
Baba webáruház hírlevél
Köszi Anyu Bababolt a Facebookon
TOP baba termékek
Bababolt termékajánló
Házhozszállítás 2 nap alatt

ihirek
A koszianyu.hu oldal az ihirek.hu közösség tagja.
ihirek.hu
ihirek.hu - helyi hírek első kézből, helyiektől
Tanúsítvány
SSL Certificate

Babaszoba

Főkategória >Babaszoba

36 termék
Bababútor
58 termék
Babaszoba textil
6 termék
Éjjeli fény


Babaszoba

Régen szokás volt, hogy az újszülött egy szobába került a szülőkkel. Napjainkban viszont már – a lehetőségekhez mérten – inkább külön szobát alakítanak ki a kórházból hazatérő apróságoknak. A babaszobának kezdetben nemcsak a baba, hanem a mama igényeit is ki kell elégítenie, hiszen legtöbbet ők tartózkodnak ott.


Ezért a babaszoba kialakításánál vedd figyelembe a saját igényeidet is, például, hogy fotelban vagy heverőn szeretnél majd szoptatni. Természetesen a babaszoba alaptartozéka a kiságy és a pelenkázó. A pelenkázó kiválasztásánál az legyen az elsődleges szempont, hogy biztonságos és kényelmes legyen. A baba elsődleges tartózkodási helye kezdetben a kiságy lesz, hiszen az első időben legtöbbet alvással fog tölteni. Azt viszont ne felejtsétek el, hogy a kiságy hosszabb ideig szükséges bútordarab, ezért érdemes strapabíróbbat választani.


A kiságynál nemcsak a rácsok távolságára, hanem az ágyikó minőségére is oda kell figyelned. Például meg kell nézni, hogy milyen anyagból készül, tartalmaz-e a festett felület mérgező anyagokat. Hiszen hamar eljön az idő, amikor a babád a fogzás idején a kiságy peremén fogja a bizsergő ínyét masszírozni.


A babaszoba helyének kiválasztásakor tartsátok szem előtt, hogy a babátok gyorsan fog cseperedni, hamar elkezd kúszni-mászni, amikor már nagyobb helyigénye lesz.


A babaszobába majd el kell helyezned a játszószőnyeget, polcot a játékoknak, szekrényt a babaruháknak. Ez mind-mind helyet fog elfoglalni.
A babaszobába dekorációt is érdemes beszerezned, ugyanis a babák szívesen nézegetik például a felfüggesztett tárgyakat vagy falra festett állatkákat vagy mesealakokat, az a lényeg, hogy színesek legyenek.

Webáruház készítés