Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Bababolt kategóriák
Fizetési megoldás
Baba webáruház hírlevél
Köszi Anyu Bababolt a Facebookon
TOP baba termékek
Bababolt termékajánló
Házhozszállítás 2 nap alatt

ihirek
A koszianyu.hu oldal az ihirek.hu közösség tagja.
ihirek.hu
ihirek.hu - helyi hírek első kézből, helyiektől
Tanúsítvány
SSL Certificate

Bébiőr

Főkategória >Bébiőr

Sorrend:


prev
next

Bébiőr

Szeretnéd mindig figyelemmel kísérni a babád álmát? Akkor mindenképpen szükséged van egy megbízható bébiőrre. Egy jó bébiőr lehetővé teszi, hogy a babád alvásideje alatt el tudd végezni a házimunkát, esetleg pihenni tudj egy kicsit.


Bármennyire hihetetlen, az egyik fontos tulajdonsága a jó bébiőrnek, hogy több csatornát lehet rajta találni. Ez azért fontos, mert ha esetleg a szomszédban is kisbaba van, akkor előfordulhat, hogy azonos frekvenciára állítjátok be a bébiőrt, s így egymás babájának az ébredéséről is fogtok értesülni.


Arra is mindenképpen figyeljetek oda, hogy mennyi a készülék hatótávolsága. A készülékeken az értéket a szabadban mért távolság alapján adják meg. Ez a lakásban nagyjából feleződik, ugyanis a falak tompítják a jelet. Fontos szempont még az érzékenység beállítása. Hiszen nem mindegy, hogy egy apró nyöszörgésnél riaszt a készülék, vagy pedig akkor, ha már tényleg ébren van a babád.


Azt jó, ha tudod, hogy a bébiőröket úgy fejlesztik már ki, hogy minimálisra csökkentik az elektroszmogot.


A jobb készülékek mobilizálhatóak, tehát akkumulátorról és hálózatról is tudnak működni.


Természetesen az extra-szuper készülékek még számos kiegészítő funkcióval rendelkeznek. Például lehet rajta éjszakai fény funkció, némítási lehetőség, szobahőmérséklet-mérés, légzésfigyelés, kétirányú kommunikáció, digitális kijelzés.


Napjainkban már tényleg a bőség zavarával küszködnek a fiatal szülők, amikor bébiőr vásárlásra adják a fejüket. Arra vigyázz, hogy ebben az esetben az olcsó inkább drágább lesz. Ne vegyél meg valami olcsó, gagyi készüléket.


Webáruház készítés