Bababolt kategóriák
Fizetési megoldás
Baba webáruház hírlevél
Köszi Anyu Bababolt a Facebookon
TOP baba termékek
Bababolt termékajánló
Házhozszállítás 2 nap alatt

ihirek
A koszianyu.hu oldal az ihirek.hu közösség tagja.
ihirek.hu
ihirek.hu - helyi hírek első kézből, helyiektől
Tanúsítvány
SSL Certificate

Besafe gyerekülés


A BeSafe gyerekülés gyártója úgy hirdeti termékeit, hogy az egyik legbiztonságosabb gyerekülés a világon. Hogy miért gondolják így?
A BeSafe gyerekülést tervező kutatómérnökök nagyjából három évig tesztelik a termékeiket, számos ütközési teszten mennek át az ülések, mire szériagyártásra kerülne a BeSafe gyerekülés.


Az innovatív gyártók sorába tartozó norvég BeSafe szabadalmai világszerte ismertek, számos megoldásukat veszik át más gyártók. Ilyen rendkívüli világújdonságoknak számítanak az elölről bekötött ülés, a helyes bekötés-kijelző rendszer, vagy például az egykezes övfeszítő.
Ha BeSafe gyerekülést vásárolsz, ezeknek az újdonságoknak az előnyeit te magad is tapasztalhatod, s nagyban meg fogják könnyíteni a babád utaztatását.


A BeSafe mérnökei fejlesztették ki az ülések megerősített oldal- és fejvédelmét, valamint az ütközési energiát elnyelő ütközési zónákat, mindezt úgy, hogy speciális kagylóhéj kialakítást terveztek a BeSafe gyereküléseknek, illetve dupla párnázottsággal látták el őket.
A BeSafe gyerekülések készítésénél sohasem használnak újrahasznosított anyagokból készült alkatrészeket, ugyanis ezeknek a töréstesztje sokkal rosszabb, mint az elsődleges felhasználású anyagoké.
A BeSafe gyerekülés gyártásakor arra is törekszenek, hogy a gyártási folyamat során folyamatosan teszteljék az elkészült gyereküléseket, ennek köszönhetően a legszigorúbb ADAC teszten is kiválóan szerepelnek a BeSafe termékei, így ha BeSafe gyerekülést vásárolsz 99%-osan biztos lehetsz benne, hogy a legjobb teszteredményekkel rendelkező gyerekülést vásárolod meg a babádnak.


A BeSafe gyerekülések között minden gyereknek megtalálod a megfelelő méretet, ugyanis csecsemőkortól egészen 36 kilogramm teherbírásig vannak gyártva a különböző üléstípusok.


A BeSafe gyerekülések övei, övcsatjai párnázottak, így azok is nagyban növelik a babád komfortérzetét az utazás alatt. A sok pozitív biztonsági elem mellett a BeSafe gyerekülések dekoratívak is, így nemcsak biztonságot, hanem dizájnt is becsempésznek az autódba, ha beteszed őket.


Sorrend:


Webáruház készítés