Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Bababolt kategóriák
Fizetési megoldás
Baba webáruház hírlevél
Köszi Anyu Bababolt a Facebookon
TOP baba termékek
Bababolt termékajánló
Házhozszállítás 2 nap alatt

ihirek
A koszianyu.hu oldal az ihirek.hu közösség tagja.
ihirek.hu
ihirek.hu - helyi hírek első kézből, helyiektől
Tanúsítvány
SSL Certificate

Biztonsági rács, ajtórács

Főkategória >Biztonsági rács, ajtórács

Sorrend:


prev
12
next

Biztonsági rács, ajtórács

Készülj fel arra, hogy ahogy cseperedik a babád, úgy fog egyre inkább nyitottá válni a világra, felfedezési vágya egyre jobban növekedni fog, amikor csak egy biztonsági rács, ajtórács akadályozhat meg abban, hogy a kis felfedező világgá menjen.


A biztonsági rácsokból, ajtórácsokból, amelyek helységeket, lépcsőfeljárókat és a lakás egyéb veszélyt rejtegető pontjait hivatottak elzárni, több típus közül válogathatsz.


Abban az esetben, ha nem szeretnéd, hogy furkálásra kerüljön sor a biztonsági rács, ajtórács felhelyezésekor, akkor célszerű kifeszítős rögzítésű típust választanod. Ezek a rácsok küszöbbel rendelkeznek, ezért semmiképpen ne válaszd, ha lépcsőfeljáróba akarod tenni, mert nagyon balesetveszélyes.


Amennyiben bevállalod a fúrást, akkor már teljes szélességben nyíló, küszöb nélküli biztonsági rácsot, ajtórácsot vásárolhatsz. Bár hátrányos tulajdonság a fúrás, viszont teljes szélességében átjárható a közlekedő nyílás, nincs küszöb, így megbotlani sem fogsz. Ha lépcsőfeljáró tetejére keresel rácsot, akkor kizárólag ezt a típust válaszd.


A küszöb nélküli biztonsági rácsok, ajtórácsok lehetnek egyfelé és két irányba nyílóak is. Utóbbiak még inkább lehetővé teszik a biztonságos közlekedést. Ez pedig például a lépcsőkön alkalmazva sokkal előnyösebb.
A biztonsági rács, ajtórács felszerelése után egy ideig biztonságban tudhatod a babádat, de vedd komolyan az interneten látható kis szabaduló művészekről szóló videókat, a gyerekek attól még, hogy gyerekek, még nagyon okosak és találékonyak.


Webáruház készítés