Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Bababolt kategóriák
Fizetési megoldás
Baba webáruház hírlevél
Köszi Anyu Bababolt a Facebookon
TOP baba termékek
Bababolt termékajánló
Házhozszállítás 2 nap alatt

ihirek
A koszianyu.hu oldal az ihirek.hu közösség tagja.
ihirek.hu
ihirek.hu - helyi hírek első kézből, helyiektől
Tanúsítvány
SSL Certificate

Chicco gyerekülés


Az autós gyerekülés egy gyermekbiztonsági rendszer, amit mindig használni kell, ezt törvény írja elő. Az autós gyerekülés használata a legbiztonságosabb módja annak, hogy a gyermek gépjárművel közlekedjen.


Az olasz Chicco által gyártott Chicco gyerekülések gyártásánál elsődleges szempont a biztonság és megbízhatóság, ennek érdekében számos minőségi előírást tartanak be, melyet 50 éves tapasztalataikra alapoznak.
Az Artsana vállalatot Pietro Catelli 1946-ban alapította, mikor 1958-ban megszületett a család elsőszülött fia, Enrico, akkor született meg a családfő fejében egy termékcsalád a babagondozás területére, egészen a gyerek 36 hónapos koráig. A termékcsalád a Chicco márkanevet kapta. A Chicco márkanevet viselő termékek, többek között a Chicco gyerekülések is hamar népszerűvé váltak az olasz családanyák körében, majd világhódító körútjára indult a Chicco márka.


A Chicco gyerekülések széles választékával találkozhatsz az erre szakosodott babaáruházakban.


A legtöbb ülésük több fokozatban dönthető, a nagyobb gyerekek üléseinek fejtámla magassága a biztonsági övvel együtt több fokozatban állítható. A Chicco gyerekülések beköthetőek IsoFix-szel vagy az autó 3 pontos biztonsági övével is.


A méretkategóriák a Chicco gyereküléseknél a szabvány méretkategóriákat követik, tehát van 0-18, 0-25, 9-18 és 9-36 kilogramm súlykategóriáig. A Chicco gyerekülések gyártásánál elengedhetetlen szempont a babád kényelme, így például a legkisebbeknek gyártott ülésekben gerinctámasztó ülésszűkítőt is fogsz találni, így a babád kényelmesen ülhet, ugyanakkor gerincének védelme is biztosított az utazás során. Ha pedig már nincs rá szükség, akkor egyszerűen kiemelheted az ülésből.


Az ülések belseje ergonomikusan kialakított, puha párnaként fogja a babádat körülölelni. Az Chicco gyerekülésekben minden esetben 5 pontos biztonsági öv van, így a babád biztonsága garantálva van. Az Chicco gyerekülések huzata Air Circulation System technológiával készült, így garantáltan nem fog befülledni. Szennyeződés esetén a huzat levehető és mosható is, nem kell vele a tisztítóba rohangálnod. Ha Chicco gyerekülést választasz, minőségi termékhez fogsz hozzájutni.


Sorrend:


Webáruház készítés