Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Bababolt kategóriák
Fizetési megoldás
Baba webáruház hírlevél
Köszi Anyu Bababolt a Facebookon
TOP baba termékek
Bababolt termékajánló
Házhozszállítás 2 nap alatt

ihirek
A koszianyu.hu oldal az ihirek.hu közösség tagja.
ihirek.hu
ihirek.hu - helyi hírek első kézből, helyiektől
Tanúsítvány
SSL Certificate

Concord gyerekülés


A Concord név hallatán elsőre a szuperszonikus repülőgép ugrik be? De itt most nem a Concorde utasszállítóról lesz szó, hanem a Concord autós gyerekülésről. Bár némelyik modellje a háromrétegű oldalvédelemmel akár pilótaülésre is hasonlítható.

A Concord 1978 óta elismert német márka, mely innovatív fejlesztéseivel úttörő a babatermékek piacán. A Concord gyerekülések mindegyike isofix rögzítőrendszerrel csatlakoztatható egyenesen a gépjármű karosszériájához, mellyel így különösen biztonságos és egyszerű a rögzítés. Az ezredforduló óta szinte minden autóban megtalálható ez a csatlakozási lehetőség, de a legtöbb isofixes gyermekülést a gépkocsi 3 pontos biztonsági övével is rögzítheted.

A Concord gyerekülések megfelelnek az európai szabványnak. A legkisebbeknek kifejlesztett két típusa ezen felül még a rendkívül szigorú I-Size szabványnak is eleget tesz.

A 0 kg-tól 18 kg-ig terjedő súlykategória az újszülött kortól a gyermek 4 éves koráig, 40-105 cm között ajánlott. A központi övfeszítő biztosítja, hogy a széles és párnázott vállpántok ne fordulhassanak el. A külön párna és a többrétegű kagyló kialakítása az újszülötteknek kényelmesebb tartást és nagyobb biztonságot garantál. Az apróságok kényelmét szolgáló szűkítőbetétet később kiveheted. Ez a Concord gyerekülés menetiránynak háttal köthető be. A fixálható támasztólábának köszönhetően az ülés nem fordul el egy esetleges ütközésnél sem.

A 9-36 kg közötti súlyra ajánlott ülés a Concord legmegbízhatóbb és legsokoldalúbb gyerekülése. Innovatív megoldásaival elérték, hogy 3 súlycsoporton keresztül - 9 hónapos kortól 12 éves korig - kísérje kis utasát. A magassággal a szélesség is automatikusan növekszik. Az önzáró csattal rögzíthető öv egy gombnyomással állítható. 5 pontos belső biztonsági öv, állítható övhosszúság és magasság garantálja több éven keresztül a biztonságos utazást.

A 15 kg-tól 36 kg-ig ajánlott Concord gyerekülés már a II. és III. korcsoport számára lett kifejlesztve. Könnyedén állítható a fejtámla, a háttámla és a szélesség is, így mindennapos használatra, de hosszabb utazásra is kitűnő választás a gyermeked számára.

A Concord gyerekülések mindegyik típusa extra puhán párnázott és ergonomikus kialakítása is a maximális kényelmet szolgálja. A legtöbb Concord gyerekülés dizájn díjat is nyert, tehát nem csak kényelmes és biztonságos, hanem szép és divatos is. Az ülések szellőzése kiváló, huzata egyszerűen levehető és mosható.


Sorrend:


Webáruház készítés