Bababolt kategóriák
Fizetési megoldás
Baba webáruház hírlevél
Köszi Anyu Bababolt a Facebookon
TOP baba termékek
Bababolt termékajánló
Házhozszállítás 2 nap alatt

ihirek
A koszianyu.hu oldal az ihirek.hu közösség tagja.
ihirek.hu
ihirek.hu - helyi hírek első kézből, helyiektől
Tanúsítvány
SSL Certificate

EasyGo gyerekülés


A KRESZ által kötelező integrált gyermeküléseket a baba súlya alapján öt csoportban határozták meg.

Az Easygo gyerekülés optimális a baba minden fejlődési szakaszában. 0-tól 36 kg-ig szolgálja a gyermek kényelmes, de biztonságos utazását a nemzetközi egyezményeknek és az európai szabványnak megfelelően. A gyártó ISO 9001:2000-es minősítéssel is rendelkezik.

Az Easygo gyerekülés minden típusára jellemző a modern, letisztult dizájn, a rendkívüli stabilitás és biztonság, a kiváló minőségű légáteresztő anyag, a többfokozatú állíthatóság. Mindegyiknek puha gyermekbarát kárpitja van levehető huzattal, amit bármilyen gyakran kimoshatsz, így nem olyan nagy baj, ha a gyerkőc éppen valamivel összekoszolja.

Az Easygo gyerekülések háttámlája a súlypont előre mozgatásával a megfelelő szögbe dönthetők. A gyermek kényelmesen nézelődhet vagy játszhat benne. Egy különleges energiaelnyelő réteg, megerősített oldal- és fejvédelem szavatolja a lehető legnagyobb biztonságot. A biztonsági öv 5 ponton rögzíti a gyermeket a két vállánál, a csípőjénél és a középső csatnál, ezzel érve el a nagyfokú védelmet a napi rutin és a hosszabb utazások során is.

Az Easygo gyerekülés az autóba beszerelhető Isofix rendszerrel is, de az autó 3 pontos biztonsági övével is. Az Isofix egy olyan különlegesen biztonságos rögzítési módszer, amellyel könnyen és egyszerűen rögzítheted a gyerekülést az olyan gépkocsiba, ahol van isofixes csatlakozó pont. Az Isofix rendszert az ISO 13216 szabványában egységesítették, innen ered a neve. Manapság ez a legbiztonságosabb módszer a gyerekülés rögzítésére.

Az újszülött kortól ajánlott típusok tartozékként speciális szűkítőbetétet tartalmaznak, ami megfelelően tartja az újszülött fejét és derekát, ezzel biztosítva a helyes testtartást. A többrétegű héjszerkezet körülöleli a kisbabát, ezzel is maximálisan védve őt.

A 15 kg-tól 36 kg-ig ajánlott Easygo gyerekülés legnagyobb előnye a háttámla szélességének és magasságának 5 fokozatú állíthatósága, valamint, hogy később a háttámla leszerelhető és ülésmagasítóként használható tovább. A modern dizájn jegyében karfája pohártartót is tartalmaz. Rendkívül széles és kényelmes ülőfelülete puhán párnázott és egy nagyobb gyerek is jól érezheti magát benne.


Sorrend:


Webáruház készítés