Fizetési megoldás
Baba webáruház hírlevél
Köszi Anyu Bababolt a Facebookon
TOP baba termékek
Bababolt termékajánló
Házhozszállítás 2 nap alatt

ihirek
A koszianyu.hu oldal az ihirek.hu közösség tagja.
ihirek.hu
ihirek.hu - helyi hírek első kézből, helyiektől
Tanúsítvány
SSL Certificate
Blog
2019.06.20 14:03

Egyszerre imádjuk és utáljuk: a Nagy Orrszívó Teszt (2. rész)

Egyszerre imádjuk és utáljuk: a Nagy Orrszívó Teszt (2. rész)

 

 

 

   Hogyan éljük túl a sokkhatást, hogy nyár elején ismét takonyszezonba kerültünk és akkor is szabadságot kellene kivenni, amikor már egyetlen rokonunk sem megy nyaralni idén? Talán az örök klasszikus megváltóval, az orrszívóval.

Utazni márpedig kell ilyenkor is, már csak az orvoshoz is vagy a gyerekfelügyelőhöz – ha már nincs szabink, de pénzünk még van. Sorozatunk második része következik, a pehelysúlyú darabokkal. Vértezd fel magad és ne hagyd, hogy ledöntsön benneteket ismét az influenza!

Milyen orrszívót vigyünk tehát magunkkal?

- Szájjal szívható orrszívó


Az egyik legősibb megoldás, amelynek nagy előnye, hogy semmilyen elektromos hálózat nem kell hozzá, rendkívül egyszerű úgymond üzembe helyezni és az egész tortúra tulajdonképpen rendkívül gyorsan megvan. További előnye, hogy nincsen gyakorlatilag semmilyen hangja, így egy félelem-faktort legalább kiiktathattunk a kicsinyünknél. Hátránya, hogy valljuk be, kissé gyomorforgató a gondolat, de hát azért anyukaként elég sok undi dologgal kell szembesülnünk, miért ne tennénk meg eggyel többet a gyermekünkért akkor, ha tudjuk, hogy ezzel igazából nyugodtabban túleshetünk ezen a meglehetősen kellemetlen procedúrán?

- Pesztonka


Valahol az utazós orrszívók és az otthoni nehézsúlyú sztárok között félúton helyezkedik el a Pesztonkánk – aki ezúttal nem a bébiszitter (arra még sincs pénzünk), hanem egy szintén viszonylag retronak számító orrszívó neve. Ez az orrszívó is elektromos, ellenben könnyű és költséghatékony megoldás mondjuk a macis típussal szemben. Sokaknak egyébként ez a típus vált be, így érdemes lehet megpróbálkozni vele, az ára ugyanis nagyon baráti. Előnye, hogy akinek van hozzá gusztusa és persze kiváló fertőtlenítési lehetősége, az mellszívónak is használhatja, így igazán kompakt megoldás.

- Elemes orrszívó


Őt már tényleg inkább utazáshoz, elkerülhetetlen vészhelyzetekhez ajánlhatjuk, de egyébként kisebb babakorban még ő is abszolút elég lehet. Nagyobb váladék-mennyiség már kifoghat rajta, bár persze, nem szabad alábecsülni semmiképpen. Rendkívül könnyű használata miatt sokaknak ugyanis lehet, hogy éppen ez fog beválni, hiszen bármikor előkapható egy nyugodt, úgymond óvatlan pillanatban. Sokkal kisebb csinnadrattát igényel az orrszívás szertartása, nem kell egy középkori kivégzéshez hasonlítani.

- A manikűrkészlet dísze: a nyomkodós orrszívó


Nagyon cuki ajándék, amikor az újszülöttnek tisztálkodási készletet vagy manikűrkészletet vesznek, ennek igazából általában örülni is szoktak az anyukák, hiszen, ha már csak egy-két dolgot is hasznosíthatnak belőle, akkor jó ajándék lett. Egy óriás plüss majomhoz képest biztosan hasznos, értelmes és kihasználható egy ilyen manikűrkészlet. Ezekhez a készletekhez általában szokott tartozni egy rendkívül egyszerű, picike kis nyomkodós orrszívó. Bár a legenda szerint még nem élt olyan család a Földkerekségen, akinek ez megoldotta volna a gyerek tényleges orrváladék-problémáját, de az biztos, hogy arra jó, hogy elmondhassuk várandósan, hogy mi már az orrszívót beszereztük. Később pedig úgyis ki fogjuk próbálni az összes orrszívó fajtát, hogy a váladék is eltűnjön és az idegrendszerünk is megmaradjon.

Orrszívási szükséglet-mentes nyarat kívánunk minden kedves olvasónknak! Már nincs sok hátra!

 Oszd meg!

Webáruház készítés