Bababolt kategóriák
Fizetési megoldás
Baba webáruház hírlevél
Köszi Anyu Bababolt a Facebookon
TOP baba termékek
Bababolt termékajánló
Házhozszállítás 2 nap alatt

ihirek
A koszianyu.hu oldal az ihirek.hu közösség tagja.
ihirek.hu
ihirek.hu - helyi hírek első kézből, helyiektől
Tanúsítvány
SSL Certificate

Esernyőre csukható sport babakocsi

Főkategória >Babakocsi >Sport babakocsi >Esernyőre csukható sport babakocsi

Igen, valóban, az esernyőre csukható sport babakocsi tényleg azt jelenti, amit neve is sugall: körülbelül olyan formára csukható össze, mintha egy kissé túlméretezett esernyőről volna szó.

Nyilvánvalóan a teljes valóság ettől azért kissé árnyaltabb képet mutat, hiszen nehéz egy esernyő méretében és súlyában elkészíteni egy olyan járművet, amelynek meg kell tartania akár egy nagyobb totyogós, örökké ficánkoló, izgő-mozgó gyermeket, meg persze még azt a néhány papírtáskát vagy nylonszatyrot is, amit a füleire akasztasz. De nagyvonalakban mégis hasonlót érdemes elképzelned, amikor esernyőre csukható sport babakocsira gondolsz: összecsukva olyan, mintha egy esernyő lenne, csak sokkal magasabb és nehezebb, no és persze két fogantyúja van – és nyilván az eső ellen sem igazán véd.

Az esernyőre csukható sport babakocsi vitathatatlanul többszörösen lekörözi összes versenytársát abban a tekintetben, hogy nagyon kis helyen elfér összecsukva – tehát garzonban, panellakásban, babakocsi-tárolóhellyel nem rendelkező épületekben élők számára kiváló, valamint nagyban megkönnyíti a tömegközlekedést is.

Az esernyőre csukható sport babakocsi továbbá kinyitva is sokkal kevesebb helyet foglal társainál, így kinyitva is bátran felszállhatunk vele a zsúfolt buszra, fel fogunk férni és még két másik embernek is hagyunk helyet magunk mellett állva.

A jövő trendjei a kivitelezést és a színvilágot tekintve is örvendetes előrelépéseket mutatnak, hiszen divatba jöttek a letisztult, pasztell színárnyalatok – leginkább pedig sok anyuka kedvence, amit eddig csak a konyhában és a fürdőszobában, esetleg az autónknál mertünk használni: a bézs. A bézs előnye pedig, hogy uniszex színárnyalat, így ellenkező nemű kistestvér születése esetén is használható, könnyen eladható vagy bármikor bármelyik gyerekes rokonnak kölcsönadható (na, jó, ez nem biztos, hogy előny).

Így tehát az esernyőre csukható sport babakocsi felfedezéséért nemcsak az anyukák és a babák, hanem közvetve az egész világ hálás.

Szerezz be te is egy könnyen kezelhető és szállítható esernyőre csukható sport babakocsit és tömegközlekedj bátran a babával – élvezd a határtalan szabadságot és ne engedd magatokat bezárni a négy fal közé!


Sorrend:


prev
next

Webáruház készítés