Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Bababolt kategóriák
Fizetési megoldás
Baba webáruház hírlevél
Köszi Anyu Bababolt a Facebookon
TOP baba termékek
Bababolt termékajánló
Házhozszállítás 2 nap alatt

ihirek
A koszianyu.hu oldal az ihirek.hu közösség tagja.
ihirek.hu
ihirek.hu - helyi hírek első kézből, helyiektől
Tanúsítvány
SSL Certificate

Espiro gyerekülés


Az Espiro prémium kategóriás márka elérhető áron!

Az Espiro gyerekülések különleges és modern dizájnnal, mégis kedvező árral, hosszú távú és gazdaságos megoldást jelentenek a szülők számára gyermekük utaztatása során.

Az Espiro gyerekülés mind a négy modellje egyszerre több súlycsoportot fed le, hogy ne kelljen minden korcsoportnál új gyerekülést venni.

A tökéletes biztonságot az 5 pontos állítható biztonsági öv, a váll-és oldalvédővel felszerelt masszív vázkialakítás, a biztonsági gomb - mely megakadályozza, hogy a csöppség kicsatolja magát – és a plusz energiaelnyelő réteggel ellátott, megerősített fejvédelem garantálja. Az Espiro gyerekülés saját övének kivétele után az autó biztonsági övével is beköthető. Az övvezető a nagyobb gyerekek számára megkönnyíti a helyes bekötést.

A gyártó ISO 9001:2000-es minősítéssel is rendelkezik, valamint az Espiro gyerekülések az európai ECE R44/04 szabványnak is megfelelnek. De a biztonsággal együtt a kényelem is számít, amit az Espiro gyerekülések a megszokottnál szélesebb, 5 pozícióban dönthető háttámlával, a vastagon párnázott üléssel és a prémium minőségű anyagfelhasználással érnek el. A puhán párnázott szűkítőbetét segítségével - amit később, amikor már nincs rá szükség ki is lehet venni – a hosszabb utazások során is maximális kényelemben utazhat gyermeked már pici korától.

A hosszú távú higiénikus használatot a jó minőségű, légáteresztő üléshuzat biztosítja. Az egyszerűen levehető, gyorsan és könnyedén tisztítható huzatot 30 fokon lehet mosni.

A 15 kg-tól 36 kg-ig ajánlott Espiro gyerekülések már a nagyobbacska gyerekeknek készültek, és a mai felgyorsult világnak megfelelően gyorsan, egyszerűen kezelhetőek. Ezen gyerekülések bekötése a menetiránnyal megegyezően történik, és isofixes csatlakozással rögzíthetőek. Közvetlenül a karosszériához való fix csatlakozás által, a gyerekülés együtt mozog az autóval és egy esetleges balesetnél sem kell attól tartani, hogy elmozdul.

A német biztosítók szövetségének statisztikái szerint az Isofix használatával a gyerekülések 96 %-a megfelelően van rögzítve, míg a biztonsági övvel bekötött gyereküléseknek csak a 30 %-a.

E két modellnél a nagyobb gyerekek komfortos használatát segíti a puhán párnázott karfa és a pohártartó rész is. A kartámasznak védelmi funkciója is van.


Sorrend:


Webáruház készítés