Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Bababolt kategóriák
Fizetési megoldás
Baba webáruház hírlevél
Köszi Anyu Bababolt a Facebookon
TOP baba termékek
Bababolt termékajánló
Házhozszállítás 2 nap alatt

ihirek
A koszianyu.hu oldal az ihirek.hu közösség tagja.
ihirek.hu
ihirek.hu - helyi hírek első kézből, helyiektől
Tanúsítvány
SSL Certificate

Etetés

Főkategória >Etetés

16 termék
Cumisüveg
14 termék
Étkészlet
3 termék
Robotgép
24 termék
Sterilizáló


Etetés

Amikor beszerzitek az érkező kis jövevénynek a babakelengyét, akkor nemcsak a kis ruhákról, kiságyról vagy pelenkákról kell gondoskodnod, hanem az etetéshez szükséges eszközöket is be kell mindenképpen szerezned.


- Cumisüveg


Az egész pici babáknak kezdetben csak cumisüvegre, pontosabban cumisüvegekre lesz szükségük. Az etetéshez legalább kettő cumisüvegre szükséged lesz, hiszen az egyikbe rakod a tápszert, a másikba pedig a babavizet vagy teácskát. Ezek mellett érdemes tartalék cumisüveget is tartani otthon, de érdemes arra is gondolni, ha mentek valahová, akkor legyen külön erre a célra egy cumisüveg.


- Étkészlet


Amikor már cseperedik a babád, akkor az etetéskor már nemcsak tápszert fog enni, hanem a hozzátáplálást is fokozatosan be kell vezetned. Ehhez pedig a babádnak saját étkészletre lesz szüksége. Amikor pedig már szívesen próbálkozik egyedül, akkor mindenképpen gazdaságos megoldás lesz a műanyagból készült, törhetetlen babatányér. A bababarát formában kialakított evőeszközök pedig szintén hasznosak, amikor a babád már egyedül tanul enni.


- Sterilizáló


A kezdeti időszakban, amikor a baba immunrendszere még nem erősödött meg kellőképpen, jó szolgálatot tehet egy sterilizáló berendezés. Ezzel a készülékkel az összes etetéskor használt műanyag cumisüveget és étkészletet fertőtleníteni tudod.


- Robotgép


A hozzátáplálás időszakában, mikor egy nap többször kell etetést lebonyolítanod, mindenképpen nagy segítséget jelenthet egy robotgép a pépesített ételek előállításához.


- Cumisüveg melegítő


Régen a baba etetése előtt, ha nem volt megfelelő hőmérsékletű a cumisüvegben lévő étel, akkor elég körülményesen, forró vizes melegítéssel lehetett felmelegíteni a baba ételét. A cumisüveg melegítő viszont gyorsan, hatékonyan fel fogja melegíteni a babád cumisüvegben lévő ételét.

Webáruház készítés