Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Bababolt kategóriák
Fizetési megoldás
Baba webáruház hírlevél
Köszi Anyu Bababolt a Facebookon
TOP baba termékek
Bababolt termékajánló
Házhozszállítás 2 nap alatt

ihirek
A koszianyu.hu oldal az ihirek.hu közösség tagja.
ihirek.hu
ihirek.hu - helyi hírek első kézből, helyiektől
Tanúsítvány
SSL Certificate

Etetőszék

Főkategória >Etetőszék

19 termék
Fa etetőszék
18 termék
Fix etetőszék
9 termék
Székmagasító


Etetőszék

A babáknak szánt etetőszékekből is számos modellt be tudsz szerezni a boltokban.


- Fa etetőszék


Létezik a régi típusú, hagyományos fából készült etetőszék. A fa etetőszékek általában úgy vannak kialakítva, hogy a gyerek növekedésekor kisszékké és asztalkává alakíthatóak át. A beleilleszthető ülőpárna mosható.


- Fix etetőszék


Az újabb változatot képviseli a könnyűszerkezetes fix etetőszék. Ezek a modellek fémből és műanyagból készülnek. Párnázott ülőrésszel és könnyen tisztítható huzattal rendelkeznek. Ráadásul a tálcájuk praktikusan kiképzett és nagyméretű. Nagy előnye ezeknek az etetőszékeknek, hogy könnyen össze tudod csukni, ha használaton kívül van.


- Multifunkcionális etetőszék


Létezik multifunkcionális etetőszék is, aminek a háttámlája az ülőfelülettől függetlenül dönthető. Az ülőfelületbe kicsúszás-gátló van beépítve. A multifunkcionális etetőszékek dupla tálcával rendelkeznek, melyek levehetőek. Előnyös tulajdonsága ennek a típusnak az, hogy a tálcában pohártartó is kialakításra került, így könnyebben megakadályozható a folyadékok kiborulása. Az első lábakra gumitalpak vannak felszerelve, melyek meggátolják a kicsúszást, a hátsó lábakon pedig kerekek vannak, így könnyebben mozgatható az etetőszék, a fixálást fékek teszik lehetővé.


- Székmagasító


Ahogy növekszik a babád, lassan kinövi az etetőszékét. Viszont gyakran még nem olyan magas, hogy elérje a székről az asztalt. Ilyen esetben jó megoldás a székmagasító. Vannak olyan modellek, amelyek az etetőszékhez hasonló kialakításúak, de olyanok is, amelyek az asztal elérésében segítenek. Mindkét típus ugyanúgy biztonsági övvel van felszerelve.

Webáruház készítés