Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Bababolt kategóriák
Fizetési megoldás
Baba webáruház hírlevél
Köszi Anyu Bababolt a Facebookon
TOP baba termékek
Bababolt termékajánló
Házhozszállítás 2 nap alatt

ihirek
A koszianyu.hu oldal az ihirek.hu közösség tagja.
ihirek.hu
ihirek.hu - helyi hírek első kézből, helyiektől
Tanúsítvány
SSL Certificate

Fürdetés

Főkategória >FürdetésFürdetés

A legtöbb kisbaba kezdetben nem nagyon díjazza a fürdetést. De hamar hozzá lehet őket szoktatni, ha megfelelő, biztonságérzetet nyújtó feltételeket tudsz számukra biztosítani.


Az egyik fontos szempont, hogy mind a két kezedet tudd használni, ne kelljen semmit külön tartanod. Ezért a fürdetéshez nagy segítség lehet az állványra szerelhető mobil kiskád. Ugyanis ezt nem kell feltétlenül a fürdőszobában használnod, akármelyik helyiségben felállíthatod, ahol kényelmesebb a fürdetés számotokra. Természetesen, ahogy nő a babád, az állványos kád helyett célszerűbb földre helyezető megoldást keresned a fürdetéshez, például egy felfújható kád formájában.


Ha azonban nem szeretnél kisebb-nagyobb mobil kádakra költeni, akkor a fürdetéshez jó lehet a hagyományos fürdőkád is. No persze, nem a maga pőre formájában, hanem néhány biztonságos megoldás felhasználásával. Az egészen piciknél használhatod az ergonomikus kialakítású biztonsági babatartót. Ha már stabilan tud ülni a babád, de biztonságban szeretnéd tudni, akkor használjatok fürdetőkarikát, ami olyan, mint az etetőszék beülő része.


Akkor pedig, mikor már állni, mászni, járni tud a babád, akkor pedig csúszásgátló megoldásokkal előzheted meg a kádban történő baleseteket. A fürdetéshez használható csúszásgátlók általában szőnyegkivitelűek, tapadókorongokkal vannak rögzítve a kádhoz, így biztosan nem csúsznak el nagyobb igénybevétel esetén sem.


Aztán még vannak a csúszásgátló, hőérzékelő korongok is. Ezek a szuper erősen ragaszkodó korongok nemcsak az elcsúszást akadályozzák meg, hanem túl meleg víz esetén figyelmeztetnek is. Így egy újabb balesetforrást küszöbölhetsz ki általuk.

Webáruház készítés