Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Bababolt kategóriák
Fizetési megoldás
Baba webáruház hírlevél
Köszi Anyu Bababolt a Facebookon
TOP baba termékek
Bababolt termékajánló
Házhozszállítás 2 nap alatt

ihirek
A koszianyu.hu oldal az ihirek.hu közösség tagja.
ihirek.hu
ihirek.hu - helyi hírek első kézből, helyiektől
Tanúsítvány
SSL Certificate

Gyerek jármű

Főkategória >Gyerek jármű

39 termék
Bébitaxi
24 termék
Elektromos autó
23 termék
Futóbicikli
6 termék
Roller
65 termék
Tricikli


Gyerek jármű

A babád fejlődési szakaszaival együtt egyre változik a picúrod által használt játékok köre is, így vannak kisebbeknek és nagyobbaknak való játékok, sőt gyerekjárművek is.


- Bébitaxi


A legelső gyerekjármű, amit a babád használni fog, az a bébitaxi, ami egyszerre fejleszti érzékeit és képességeit.


- Kismotor


Az apró gyerekek körében nagyon népszerűek a műanyag, lábbal hajtható, kicsi Enduro motor formájú gyermekjárművek. Ezekkel a kismotorokkal már a bölcsisek is szívesen száguldoznak. Mivel lábbal hajtós, ezért erősíti a babád lábát. Műanyag szerkezetéből adódóan könnyű, ezért nem okoz gondot a cipelése, ha a babád megunja a motorozást.


- Futóbicikli


Akár hat éves korig használhatják a kisgyerekek ezt a gyerekjárművet, ami kitűnően fejleszti az egyensúlyérzéket, segít a mozgások összehangolásában. Ráadásul a futóbiciklit használó gyerekek gyorsabban tanulnak meg biciklizni.


- Tricikli


A háromkerekű triciklivel könnyen megtanulhatják a gyerekek a pedálkezelést. Ezek a gyerekjárművek fel vannak szerelve szülőkormánnyal és napellenzővel, mindkét tartozék nagyon hasznos.


- Elektromos autó


Mostanság nagyon népszerű a gyerekek körében az igazi járműveket modellező gyerekjármű, az elektromos autó. Régen pedállal hajtós változatot lehetett egy-két helyen látni, mostanában viszont már apró motorral felszerelt gyerekjárművekkel tudnak a gyerkőcök kocsikázni.


- Bicikli


Amikor a gyerek egyensúlyérzéke olyan szintre fejlődik, akkor már megtaníthatjátok biciklizni is. Kezdetben érdemes oldaltámasztós pótkereket használni, aztán mikor már begyakorolta a pedálozást, akkor már anélkül is gyakorolhattok.

Webáruház készítés