Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Bababolt kategóriák
Fizetési megoldás
Baba webáruház hírlevél
Köszi Anyu Bababolt a Facebookon
TOP baba termékek
Bababolt termékajánló
Házhozszállítás 2 nap alatt

ihirek
A koszianyu.hu oldal az ihirek.hu közösség tagja.
ihirek.hu
ihirek.hu - helyi hírek első kézből, helyiektől
Tanúsítvány
SSL Certificate

Iker babakocsi

Főkategória >Babakocsi >Iker babakocsi

Nincs is nagyobb boldogság, mint egy gyerek – gondolhatnánk.

Pedig mégis létezik nagyobb csoda, ez pedig az, amikor két gyerek születik egyszerre – vagy akár nagyon kis korkülönbséggel – a családba.

Az iker babakocsi ideális abban az esetben, ha egyszerre szeretnénk szállítani ikreinket. De nemcsak akkor érdemes egyébként számításba vennünk az iker babakocsi megvásárlását, ha egy- vagy többpetéjű gyermekek aranyozzák be a mindennapjainkat. Az iker babakocsit ugyanis előszeretettel választják kis korkülönbséggel született testvérek utaztatása esetén is, hiszen könnyen kezelhető, praktikus, nem utolsósorban pedig költséghatékony megoldást is jelent.

Nem kell tehát elkeseredned akkor, ha esetleg fejtörést okozott volna, hogy hogyan oldd meg egyszerre két gyermeked ellátását babakocsival (vagy az egyszerre történő utaztatásukat)! Az iker babakocsi ugyanis nem feltétlenül kerül sokkal többe, mint egy hagyományos babakocsi. Ráadásul, az iker babakocsit egyedül is tolhatod, nem kell két különálló babajárgánnyal szlalomoznod keservesen. Így akár egyedül is elviheted szemed fényeit például a gyerekorvoshoz.

Természetesen az iker babakocsi tehát kedvezőbb árú és ésszerűbb megoldás két különálló babakocsi megvásárlásánál. Az iker babakocsik további előnye, hogy uniszex színvilágban készültek, így bátran használhatók ellenkező nemű testvérek esetén is, senkinek sem kell pironkodnia azért, mert nem a nemének megfelelő színű babakocsiban ül éppen.

Amikor iker- vagy testvér babakocsit választasz, érdemes azt is mérlegelned, hogy milyen elrendezés lesz számotokra az ideális, ezek a babakocsik ugyanis két elrendezésben érhetők el. A két gyermek a babakocsiban elhelyezkedhet egymás mellett, vagy pedig egymás mögött is. Talán egyből rábólintanál, hogy természetesen az egymás melletti elrendezés lesz az ideális, ez azonban a gyakorlati életben mégsem ilyen egyértelmű. Hiszen a babakocsinak be kell férni a kiskapun vagy kisajtón, be kell férnie a kisebb liftbe is, valamint a szűkebb járdákon is tudnotok kell haladni vele. Különböző életkorú vagy már nem babakorú testvérek esetén pedig az is praktikus lehet, ha nem vagy, legalábbis kevésbé tudják piszkálni, csipkedni, dobálni egymást – főleg, ha egyedül vagy velük.


Sorrend:


prev
12
next

Webáruház készítés