Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Bababolt kategóriák
Fizetési megoldás
Baba webáruház hírlevél
Köszi Anyu Bababolt a Facebookon
TOP baba termékek
Bababolt termékajánló
Házhozszállítás 2 nap alatt

ihirek
A koszianyu.hu oldal az ihirek.hu közösség tagja.
ihirek.hu
ihirek.hu - helyi hírek első kézből, helyiektől
Tanúsítvány
SSL Certificate

Isofix gyerekülés

Főkategória >Autós gyerekülés >Isofix gyerekülés

Első gyerekes szülőként úgy érezhetjük, gyermekünk biztonsága mindennél fontosabb, ezért, amennyire csak tehetjük, igyekszünk minél többet áldozni erre a rendelkezésünkre álló költségvetésből. Az Isofix gyerekülések nem véletlenül annyira népszerűek az első babás családokban, hiszen jellegükből adódóan egyfajta extra biztonság ígéretét tudják nyújtani. Az Isofix gyerekülések ugyanis az autó karosszériájához vannak rögzítve, így sokkal nagyobb biztonságot nyújthatnak baleset vagy akár csak egy kisebb rázkódás vagy nagyobb fékezés esetén is. Az Isofix gyerekülésekből már több kedvelt gyerekülés-márka is kínál választási lehetőséget, így az igényeinknek, illetve a pénztárcánk által nyújtott lehetőségeknek megfelelően könnyedén kiválaszthatjuk az ideális Isofix gyerekülést gyermekünk vagy gyermekeink számára.

 

Milyen esetekben ajánljuk különösen az Isofix gyerekülés használatát?

 

Az Isofix gyerekülés használatát fokozottan ajánljuk azokban az esetekben, amikor a család rendszeresen közlekedik olyan területeken, ahol fokozott balesetveszélynek vannak kitéve. Nemcsak a magashegyi túrázókra gondolunk, hanem azokra is, akik minden reggel és este kénytelenek a nagyvárosi dugóban araszolgatni, akiknek ezáltal gyakran kell nagyokat fékezniük, hirtelen kanyarodniuk. Ilyenkor nemcsak a legkisebbek, de a nagyobbak is ki vannak téve a veszélyeknek.

 

Jó hír, hogy az Isofix gyerekülések ma már minden méretben elérhetőek, azaz minden gyereküléshez kötött korosztály számára találhatunk közöttük megfelelőt. Hiszen nemcsak a mozgását még nehezen szabályozni tudó, kapaszkodni még képtelen bébink lehet veszélyben, hanem az állandóan motoszkáló, ide-oda hajlongó, esetleg a biztonsági övet kikötni is megpróbáló huncut óvodás is. Az Isofix gyereküléseket ugyanis nemcsak az autó biztonsági öve tartja, hanem az üléshez is rögzítve vannak, így kiküszöbölhetjük vele a biztonsági öv rossz bekötéséből adódó hibákat is.

 

Az Isofix gyerekülések extra védelmet jelentenek tehát mindegyik korosztálynak, így akár a vezetéstől jobban szorongó felnőtt családtagok is nyugodtabban ülhetnek a volán mögé, ha szükség van rá, természetesen a megfelelő okmányok birtokában.


Sorrend:


Webáruház készítés