Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Bababolt kategóriák
Fizetési megoldás
Baba webáruház hírlevél
Köszi Anyu Bababolt a Facebookon
TOP baba termékek
Bababolt termékajánló
Házhozszállítás 2 nap alatt

ihirek
A koszianyu.hu oldal az ihirek.hu közösség tagja.
ihirek.hu
ihirek.hu - helyi hírek első kézből, helyiektől
Tanúsítvány
SSL Certificate

Jané gyerekülés


A Jané gyerekülés, márkájának nem első darabja. A Barcelonában székelő Jané cég az 1932-ben kifejlesztett újdonságával, a teljesen összecsukható babakocsijával vívta ki a világ figyelmét. Azóta új és új modelleket vezet be termékpalettájára, melyekkel - folyamatos minőségi tesztelések mellett - a maximális biztonságot és kényelmet nyújtó termékekkel segíti a gyermekes családok életét.

A Jané gyerekülések műszaki és használati szempontból is kiemelkedő minőséget képviselnek, hiszen kínálatában nem csak a Jané gyerekülés, hanem az autóba köthető mózeskosár, az autóshordozó és a mózessé alakítható hordozó is fellelhető. Ezek a modellek menetiránynak háttal köthetőek be, az autó első vagy hátsó ülésére.


Az újszülött kortól használható mózeskosár a legkényelmesebb és legbiztonságosabb címet nyerte el az EUROTEST 2011-es tesztjén. Polisztirol merev burkolata maximális védelemmel veszi körül a babát, és dönthető fejtámlája biztosítja a kényelmet és a kilátást is a pici számára, akár az autó ülésére, akár a babakocsi vázára helyezed a mózeskosarat. A légáteresztő anyagok és az alján lévő szellőzők biztosítják a megfelelő higiéniát, míg a lábzsák és a hátrahajtható kupola védelmet nyújt a hideg időkben.

A Jané Strata autóshordozó is a legkisebbek kényelmét szolgálja a kivehető szűkítőbetéttel és a megszokottnál tágasabb belső kialakítással. Az EUROTEST 2008-as minősítéssel, kategóriájában a legnagyobb biztonságot szolgáló babahordozó.

A kétfunkciós autóshordozó egy újabb szabadalmaztatott terméke a Jané cégnek. Ez a mózeskosár könnyedén hordozóvá alakítható, fekvő és döntött pozícióban is bekötheted a gépkocsiba. Strapabíró, masszív szerkezet és prémium minőségével minden vásárló megelégedését elnyeri.

A Jané gyerekülésekre és a hordozókra egyaránt jellemző a párnázott övek, a gyerkőc méreteinek megfelelő és tökéletes kényelmet szolgáló innovatív kialakítás és a magas minőség.

A Jané gyerekülés három súlykategóriában érhető el. Mindegyik isofixes csatlakozású, nagyon könnyen csatlakoztatható a gépkocsi isofix pontjaihoz és ezt ellenőrizni is tudod, mert a piros/zöld jelzés mutatja a helyes bekötést.

A Jané gyerekülések megfelelnek az európai szabványnak és az egészen kicsiknek való változata I-Size minősítéssel is rendelkezik. Ez a típus ráadásul a Jané innovációjának köszönhetően két irányban használható, mert 360 fokban elfordítható. Egy gomb megnyomásával változtatható az ülés iránya a bázistalpon, és ehhez nem is kell kikötni.


Sorrend:


Webáruház készítés