Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Fizetési megoldás
Baba webáruház hírlevél
Köszi Anyu Bababolt a Facebookon
TOP baba termékek
Bababolt termékajánló
Házhozszállítás 2 nap alatt

ihirek
A koszianyu.hu oldal az ihirek.hu közösség tagja.
ihirek.hu
ihirek.hu - helyi hírek első kézből, helyiektől
Tanúsítvány
SSL Certificate
Blog
2019.01.18 10:38

Januári leárazások – mennyire érdemes ilyenkor bevásárolni?

Januári leárazások – mennyire érdemes ilyenkor bevásárolni?

 

 

   Első gyermekes szülőként bizonyára alaposan kiköltekeztetek decemberben a karácsony miatt. Hiszen egyrészt sok olyan árucikkre lehetett szükségetek, amelybe eddig nem volt szükséges beruháznotok – ilyenek például a gyermekbarát, nem törékeny karácsonyfadíszek, másrészt pedig, biztosan igyekeztetek sok ajándékkal és finom ennivalóval elhalmozni a szemetek fényét. Nyilvánvalóan ennek általában az a következménye, hogy januárban egy picit a legtöbb ilyen családban szorosabbra kell húzni azt a bizonyos képzeletbeli nadrágszíjat.

Arra azonban talán nem számítottál, hogy január-február környékén valószínűleg már ismét egy új ruhatárra lesz szükségetek. Erre annál nagyobb az esély, minél kisebb még a baba. A nagybevásárlásoknál általában a karácsonyi beszerezni-valókra figyeltél, így a hétköznapok valósága háttérbe szorulhatott.

Így talán kettős érzések foghatnak el, amikor szembesülsz azzal a ténnyel, hogy januárban jelentős leárazásokra lehet számítani bizonyos babás termékeknél, jellemzően a nagyobb divatcégeknél és leginkább a ruházati cikkeknél. Bár a leárazások célja többnyire a készletkisöprés, azért többnyire mégiscsak lehetséges egy-egy baba ruhatárát összeszedni a segítségükkel. Sokan már kimondottan ezekre a leárazásokra időzítik a következő ruhatár beszerzését. Jó hír, hogy ma már az üzletekben sem kell tolonganod ezért, hiszen számos webáruházban is beszerezheted ezeket a termékeket.

Az akció, a leárazás tehát alapvetően egy jó és hasznos dolog, sokat lehet vele spórolni akár úgy is, hogy ki sem kell mozdulnod ezért az otthonodból. Érdemes azonban az akciós termékekre mindig némi elővigyázatossággal gondolni. Ha ismered már a márkát, akkor gondold át, hogy mennyit csökkenhetett a termékek ára valójában és biztosan megéri-e nektek azokat éppen januárban beszerezni akkor is, ha ebben a hónapban esetleg picit szűkösebb költségvetésből kell gazdálkodnotok. Lehet, hogy esetleg csak később lesz rá igazán szükségetek és nem is engedtek olyan sokat az árból, hogy azonnal le kelljen csapnod rá. Lehet, hogy egy-két hónappal később már kisebb nehézséget fog jelenteni a termék beszerzése akkor is, ha talán éppen néhány százalékkal többet kell majd fizetni érte.

Mi a Köszianyu webáruházban éppen ezért igyekszünk folyamatos akciókat kínálni, hogy a gyermeked növekedéséhez, változó igényeihez mérten, a számotokra leginkább megfelelő időszakban tudjatok kedvező áron, szuper baba-mama-termékeket vásárolni. Nálunk nem kell figyelned, milyen hónap van éppen és nem kell akkor nagyobb kiadásba ölni a családi kassza szinte teljes tartalmát, amikor azt a leginkább megérzitek. Így mindig ideális lesz az időpont arra, hogy egyszerűen, könnyen és gyorsan megvásárold azt a szuper terméket, amelyre a babádnak vagy neked leginkább szükséged van!

Ha tehát karácsony körül éppen elfeledkeztél volna erről, januárban viszont egyébként is bevásárolnál, akkor érdemes kihasználnod a téli kiárusításokat. Ha azonban szereted beosztani a pénzt, minden hónapban egyenletesen költesz és most egyébként sincsen igazán sok mindenre szükségetek, akkor ne legyen lelkiismeret-furdalásod, ha idén kihagyod a téli leárazást – később ugyanolyan jól beszerezhetsz majd minden szükséges árucikket.

 Oszd meg!

Webáruház készítés