Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Bababolt kategóriák
Fizetési megoldás
Baba webáruház hírlevél
Köszi Anyu Bababolt a Facebookon
TOP baba termékek
Bababolt termékajánló
Házhozszállítás 2 nap alatt

ihirek
A koszianyu.hu oldal az ihirek.hu közösség tagja.
ihirek.hu
ihirek.hu - helyi hírek első kézből, helyiektől
Tanúsítvány
SSL Certificate

Játék

Főkategória >JátékJáték

Kisbabád készségeinek fejlesztéséhez számos játékot tudsz beszerezni. Ezek a játékok valamennyien úgy vannak kialakítva, hogy a babád ne tudjon magának sérülést okozni vele, viszont játszva fejlessze a készségeit.


- Babakocsira akasztható játék


Számos olyan játék akad, amit ráakaszthatsz, rácsíptethetsz a babakocsira, így útközben is el tudja magát foglalni a babád, ha már megunta a nézelődést. Ezek általában csörgő, zörgő, rágható színes csodák, amelyek lekötik a baba figyelmét.


- Zenélő, forgó, vetítő játékok


Otthon is szükség van arra, hogy a legapróbbat le tudd kötni rövid időre, ehhez pedig jó lehet egy ágy fölé akasztható zenélő, forgó, vetítő játék, amit szívesen nézeget a babád.


- Szundikendő


A legkisebbek esetében gyakran van szükség egy olyan biztos pontra, ami megnyugtatja őket és könnyebben elalszanak. Természetesen Te, az anyukája a legmegnyugtatóbb számára, de ha egyedül altatod, akkor jó szolgálatot tehet egy szundikendő, egy pihe-puha barát, amit mindig magával tud vinni. A szundikendők általában úgy vannak kialakítva, hogy egy kedves állatka feje is tartozéka a kendőnek.


- Fejlesztő játék


A babád életkorának és fejlettségi szintjének megfelelő hasznos fejlesztő játékokat tudsz beszerezni a boltokban. A kisebbeknek csörgős, zörgős, tapogatható játékokat, a nagyobbaknak pedig nyomkodós, rakosgatós, de akár tologatható fejlesztő eszközöket is választhatsz.


- Fürdőjáték


Ahhoz, hogy a babád szeressen fürdeni, gyakran különféle eszközöket be kell vetni. Ha már tud a baba ülni, akkor már szívesen pancsol a habos vízben. De ha körül van véve különböző játékokkal, amivel lehet vizet locsolni, vagy lehet úsztatni, könnyedén el fogod tudni terelni a figyelmét a fürdés tényéről.

Webáruház készítés