Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Bababolt kategóriák
Fizetési megoldás
Baba webáruház hírlevél
Köszi Anyu Bababolt a Facebookon
TOP baba termékek
Bababolt termékajánló
Házhozszállítás 2 nap alatt

ihirek
A koszianyu.hu oldal az ihirek.hu közösség tagja.
ihirek.hu
ihirek.hu - helyi hírek első kézből, helyiektől
Tanúsítvány
SSL Certificate

Játszószőnyeg

Főkategória >Játszószőnyeg

Sorrend:


Játszószőnyeg

Ahogy cseperedik a babád, egyre több időt tölt ébren, érdeklődve figyel a környezetére, minden érdekli. Ilyenkor már meglehetősen unatkozik a kiságyában. Ezért érdemes beszerezned egy játszószőnyeget. Kereskedelmi forgalomban számos típusú játszószőnyeggel találkozhatsz, csak győzd kiválasztani, hogy melyik mellett döntesz.


Választhatsz peremes és perem nélküli játszószőnyeget, és olyat, ami felett egy íven függenek a játékok, de olyan típus is van, ahol átlósan keresztezi egymást a két játékív. Az íveken függő játékokat nézegetni, tapogatni, húzgálni tudja a baba. A játszószőnyeg szőnyeg részén színes motívumok, rágható, húzgálható, tapogatható darabok vannak rögzítve. Általában van csörgős, zörgős anyagból készült rész is. A játszószőnyegek fejlesztik a baba kéz-szem koordinációját, illetve a nagyobb mozgásos tevékenységeket.
Vannak olyan típusok, amelyek párnával vannak ellátva, ez a kisebb babák számára jelenthet segítséget, ugyanis hason fekve támasztékot nyújt, és stabilan tartja a kicsi felsőtestét, így a két keze szabadon marad az önfeledt játékhoz.


A játszószőnyegek alapvetően pihe-puha anyagból vannak kialakítva, így kényelmes fekvés biztosítanak a babának, ha elfárad az ügyködésben, akkor szundikálhat is egy kicsit a játszószőnyegen.


Léteznek óriás játszószőnyegek is, amin a már kúszó-mászó korba ért gyereked is remekül elhempereghet. Ha hosszabb távra tervezel, és nem akarod a rohamos ütemben fejlődő babádat kétpercenként visszahelyezni a szőnyegre, érdemes minél nagyobb méretű játszószőnyeget beszerezned.


Webáruház készítés