Bababolt kategóriák
Fizetési megoldás
Baba webáruház hírlevél
Köszi Anyu Bababolt a Facebookon
TOP baba termékek
Bababolt termékajánló
Házhozszállítás 2 nap alatt

ihirek
A koszianyu.hu oldal az ihirek.hu közösség tagja.
ihirek.hu
ihirek.hu - helyi hírek első kézből, helyiektől
Tanúsítvány
SSL Certificate

Kétfunkciós babakocsi

Főkategória >Babakocsi >Kétfunkciós babakocsi

Mit jelent a kétfunkciós babakocsi és milyen előnyökkel rendelkezik?

A kétfunkciós babakocsi azt jelenti, hogy egyetlen babakocsira van szükség csupán, amely két funkciót is egyesít magában. Azaz a kétfunkciós babakocsi magában foglalja az újszülött babakocsi és a sport babakocsi összes jellemző tulajdonságát egyetlen járműben. Ezekhez a babakocsikhoz általában egy alakítható váz és több, cserélhető felső rész tartozik.

Így a kétfunkciós babakocsi esetében nem kell lemondani az újszülött babakocsi nyújtotta szépségről, az újszülöttes babakocsitologatás kedves élményéről, a mesebeli hintó-szerű babakocsi nézegetésével járó, az újszülöttről való álmodozással egybekötött boldogsághormon-löketről sem.

Ugyanakkor, a kétfunkciós babakocsi esetében már a babavárás nyugodtabb időszakában gondoskodhatunk egyben a babakocsi sport részéről is, amely egyébként csak később, a baba néhány hónapos korában lenne esedékes. Ha viszont a babánk már sokkal hamarabb igényelné azt, hogy időnként megcsodálja a külvilágot – ami pedig a tapasztalatok szerint elég hamar be szokott következni – akkor nem kell az újszülött bébi mellől a babakocsi vásárlással szüttyögnötök. Hiszen ez az a feladat, ami várandósan még egy kellemes álmodozás keretében megvalósuló, önfeledt boldogsággal társuló nézelődés lehet, később viszont, a nappalok és az éjszakák egybemosódásának időszakában akár egy kellemetlen kötelesség-élménnyé is átalakulhat.

Ráadásul a kétfunkciós babakocsi nyilvánvalóan sokkal kevesebb tároló helyet igényel és általában kevesebbe is kerül, mintha két külön babakocsit vásárolnánk a két feladatra. Arról nem is beszélve, hogy a második babakocsi esetleges kiszállítási költségét is megspórolhatjuk akkor, ha egy darab kétfunkciós babakocsit vásárolunk. Nem kell két külön napon várni a futárt, aki nem fogja véletlenül sem felébreszteni a csengetéssel a nagy nehezen elaltatott újszülött gyermekedet.

Szerezd be a kétfunkciós babakocsit időben, még a várandósság ideje alatt, hogy eggyel több teher essen le a válladról az amúgy is stresszes, újszülöttes időszakban! Élvezd az újszülöttes babakocsi-tologatás örömét és ültesd át a kicsinyedet a dönthető sport részbe, amikor már nézelődni szeretne – megspórolva ezzel sok sírást!


Sorrend:


prev
next

Webáruház készítés