Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Bababolt kategóriák
Fizetési megoldás
Baba webáruház hírlevél
Köszi Anyu Bababolt a Facebookon
TOP baba termékek
Bababolt termékajánló
Házhozszállítás 2 nap alatt

ihirek
A koszianyu.hu oldal az ihirek.hu közösség tagja.
ihirek.hu
ihirek.hu - helyi hírek első kézből, helyiektől
Tanúsítvány
SSL Certificate

Kiságy, babaágy

Főkategória >Kiságy, babaágy

23 termék
Bölcső
40 termék
Kiságy
3 termék
Kombi kiságy
25 termék
Matrac


Kiságy, babaágy

A kiságy, babaágy kategóriából a legkisebbeknek a bölcsőt választják sokan, ugyanis a bölcső ringatható, amivel meg lehet a babát nyugtatni. Ráadásul mivel sokkal kisebb és mobilabb, mint a gyerekágy, ezért oda lehet állítani például az ágyatok mellé, így nem kell felugrálnod éjszaka, ha egy kicsit nyöszörög a babád. Ugyanilyen jó lehet, bár nem ringatható, az ágyhoz csatlakoztatható kiságy.
Természetesen bölcsőből is vannak hagyományos, fából faragott változatok is, amelyek jóval nagyobbak és strapabíróbbak.


Persze, ha nem akarod rászoktatni, hogy veletek egy szobában aludjon, hanem a saját kis kuckójában legyen a helye, akkor a hagyományos kiságyat, babaágyat válasszátok.


A legtöbb kiságy, babaágy átalakítható heverővé a leszerelhető rácsoknak köszönhetően. A kiságy fekvő felülete állítható a baba korának megfelelően. Ahogy nő a babád és már nehézséget okoz számodra kiemelgetni a kiságyból, akkor kicsavarozhatsz a baba méretének megfelelő számú rácsot és ő is ki tud önállóan bújni. Ezzel azonban vigyázni kell, mert hamar önállósítják magukat a babák, könnyedén elsajátítják a rácsok kiszedésének technikáját.


Léteznek olyan kombi kiságyak, amik egybe vannak építve a pelenkázóval. Ezek azért jó kiságyak, babaágyak, mert például alvás után közvetlenül azonnal tisztába tudod tenni a babádat, vagy ha fürdés után öltözteted, akkor már nem kell messze vinned az altatáshoz, ha a fürdés után azonnal alvás következik a napirendben. Ezek a kombi megoldások nemcsak kiságyból és pelenkázóból állnak, hanem általában van egy fiókos, polcos rész is, ahol tudod a babád holmijait tárolni.

Webáruház készítés