Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Bababolt kategóriák
Fizetési megoldás
Baba webáruház hírlevél
Köszi Anyu Bababolt a Facebookon
TOP baba termékek
Bababolt termékajánló
Házhozszállítás 2 nap alatt

ihirek
A koszianyu.hu oldal az ihirek.hu közösség tagja.
ihirek.hu
ihirek.hu - helyi hírek első kézből, helyiektől
Tanúsítvány
SSL Certificate

Kismama

Főkategória >KismamaKismama

Ha babát vársz, vagy már megszületett a babád, kismamaként szükséged lesz a ruhákon kívül néhány olyan dologra, ami megkönnyíti a mindennapjaidat.


- Övterelő


Ha autóban utazol, nagyon kényelmetlen a hagyományos biztonsági öv. Viszont egy övterelővel máris sokkal kényelmesebbé válik számodra az utazás, ráadásul a pocaklakód is sokkal jobban biztonságban lesz, hiszen nem nyomja a hasadat az öv.


- Szívhanghallgató


A legtöbb kismamát aggódással tölti el, hogy nehogy valami baja történjen a babájának még a pocakon belül. A babád érdekében és természetesen a saját megnyugtatásodra érdemes beszerezned egy szívhanghallgató készüléket. Ezzel a kis készülékkel a magzat 14. hetétől hallgatózhatsz, hogy mi történik odabenn. Nemcsak a babád szívhangját, hanem a mozgását is figyelheted, sőt akár azt is meghallgathatod, ha csuklik vagy bármilyen hangot ad ki magából. Számítógéphez is csatlakoztathatod, így a felvételt akár a nagymamának, nagypapának is továbbíthatod.


- Mellbimbóápoló krém


A kismamáknak általában nagy problémát okoz az, hogy a szoptatás során igénybe vett mellbimbó például kiszárad. A fájdalmas érzés enyhítésére segítséget nyújthat a mellbimbóápoló krém, ami semmilyen babára káros anyagot nem tartalmaz.


- Etetőkar


Ha szeretnéd etetéskor kényelmesen tartani az újszülött babádat, akkor érdemes beszerezned egy etetőkart. Ez az ergonomikusan kialakított segédeszköz arra szolgál, hogy a kismama könnyebben meg tudja tartani a baba fejét.


- Szoptatókendő


A sokat úton lévő kismamáknak nyújt nagy segítséget a szoptatókendő. Ugyanis segít elrejteni a babádat és a fedetlen kebledet az illetéktelen tekintetek elől, ha meg kell etetned a babádat, így nem kell magad kellemetlenül érezni.

Webáruház készítés