Bababolt kategóriák
Fizetési megoldás
Baba webáruház hírlevél
Köszi Anyu Bababolt a Facebookon
TOP baba termékek
Bababolt termékajánló
Házhozszállítás 2 nap alatt

ihirek
A koszianyu.hu oldal az ihirek.hu közösség tagja.
ihirek.hu
ihirek.hu - helyi hírek első kézből, helyiektől
Tanúsítvány
SSL Certificate

Lapra csukható sport babakocsi

Főkategória >Babakocsi >Sport babakocsi >Lapra csukható sport babakocsi

Bizonyára te is azt szeretnéd, hogy a sport babakocsiban utaztatott gyermekeddel együtt biztonságosan róhassátok az utakat, stabil kerekeken és stabil vázon tudjatok gurulni.

A lapra csukható sport babakocsi számos esetben jelent ideális megoldást az újszülött babakocsi után következő jármű-választási dilemmára.

A lapra csukható sport babakocsi esetében az összecsukhatóság alatt az kell érteni, hogy a babakocsi gyakorlatilag félbehajtható, így körülbelül egy átlagos csomagtartónyi méretű „lapra” hajtható össze. Valami olyasmit kell elképzelni, mint a lapra szerelt bútorok esetében – a szállításuk így nyilván sokkal könnyebb, de azért némi logisztikát és persze legalább egy átlagos csomagterű autót igényel. Nem szállíthatók például kézben vagy inkább karunkban átölelve, mint ahogyan az esernyőre csukható sport babakocsik. Persze erre nincs is szükség, ha többnyire gyalogosan vagy autóval közlekedtek, illetve csak levegőztetésre használod a babakocsit és egyénként inkább hordozol.

Ugyanez igaz arra az esetre is, ha a babakocsit igazából csak a baba levegőztetésére használod, leginkább az udvaron, és a babakocsi tárolására is van lehetőséged, hiszen bármikor betolhatod akár a garázsba vagy bármelyik melléképületbe is. Így, ebben az esetben megteheted, hogy egy erősebb, stabilabb babakocsit szerezz be.

Ha pedig szeretitek a babakocsis sétákat, akkor olyan babakocsit érdemes beszerezni, amelyhez tartoznak ennek megfelelő kiegészítők is. Ilyen lehet például a lábzsák vagy a babakocsihoz illő, szép és csinos, mégis rengeteg holmit elnyelni képes pelenkázó táska is.

A stabilabb, ezért "csak" lapra csukható sport babakocsi további elvitathatatlan előnye, hogy ideális például bevásárlás vagy kirándulás esetén abból a szempontból, hogy nemcsak a babát nem kell cipelned, hanem a bevásárolt holmit sem. Azaz, nem kell azon gondolkodnod, hogy hiába találtál több szép zöldséget a piacon, nem tudod hogyan hazavinni. Hiszen ezek a babakocsik nagyon erősek és strapabírók – persze nyilván a józan ész határain belül.

Válassz kedvedre a lapra csukható sport babakocsik közül és élvezzétek az erősebb, stabilabb tartás nyújtotta kényelmet és biztonságot!


Sorrend:


prev
next

Webáruház készítés