Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Bababolt kategóriák
Fizetési megoldás
Baba webáruház hírlevél
Köszi Anyu Bababolt a Facebookon
TOP baba termékek
Bababolt termékajánló
Házhozszállítás 2 nap alatt

ihirek
A koszianyu.hu oldal az ihirek.hu közösség tagja.
ihirek.hu
ihirek.hu - helyi hírek első kézből, helyiektől
Tanúsítvány
SSL Certificate

Légzésfigyelő

Főkategória >Légzésfigyelő

Sorrend:


Légzésfigyelő

Világos, hogy mindig a baba az első, de lásd be, hogy néha muszáj magadra is gondolnod! A légzésfigyelő készülékek a kisbabák álmának őrzői, amik távol tartják a gonosz manókat! Igen, ez a hivatalos verzió, de a légzésfigyelő megnyugtató működése valójában a szülőket ringatja édes álomba, hiszen segítségével felszabadul némi idő, ami azelőtt feszült figyelmet kívánt.

Szülés után, a kórházból kijövet az ember azt sem tudja, eszik, vagy isszák a kisbabát, de azért ekkorra mindenki olvasott már egyet s mást az Interneten. Mégis ilyenkor bedobnak a mélyvízbe és egy dobogó szívű “kis lénnyel” találod szembe magad.

Igen, a világhálón sok segítség található, de te is tudod, hogy a saját tapasztalat mindent felülír! Amikor a csöppséget (és vele együtt a felelősséget) hirtelen a hálószobádban találod, ezer, meg ezer kérdés merül fel az emberben, különösen akkor, amikor a bölcsőhalálhoz hasonló rémhírekkel riogatják az újdonsült szülőket.

A légzésfigyelő készülék nem eteti meg a kisbabádat és nem teszi tisztába sem, mégis óriási terhet vesz le a válladról, hiszen egy tucat felesleges aggodalomtól szabadít meg, hogy az egész emberes, 24 órás elfoglaltságot kívánó gyermekvállalás első heteiben számodra is maradjon idő az alvásra! A légzésfigyelő nem egy pótmama, de számíthatsz rá a szülés utáni napokban, hiszen figyeli a baba légzését és azonnal riaszt, ha valami baj van!

“Jobb félni, mint megijedni! Kívánjuk, hogy amikor a légzésfigyelőt “kinövi” a gyermek, ez legyen a leghaszontalanabb tárgy az életetekben, amit valaha vásároltál!

Jó egészséget kívánunk!


Webáruház készítés