Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Bababolt kategóriák
Fizetési megoldás
Baba webáruház hírlevél
Köszi Anyu Bababolt a Facebookon
TOP baba termékek
Bababolt termékajánló
Házhozszállítás 2 nap alatt

ihirek
A koszianyu.hu oldal az ihirek.hu közösség tagja.
ihirek.hu
ihirek.hu - helyi hírek első kézből, helyiektől
Tanúsítvány
SSL Certificate

Lorelli gyerekülés


Amikor autós gyerekülést keresel, az első és legfontosabb a biztonság. A Lorelli gyerekülés, akár a Lorelli termékek mindegyike magas minőségű, biztonságos termék, hiszen azokat az összes európai szabvány követelményeinek megfelelően tesztelték. Termékeink között ISOFIX gyerekülések is megtalálhatók, melyek közül egyes darabok ISOFIX rendszer nélkül is beköthetők! (Az ISOFIX egy autóba beépített biztonsági rendszer.)

A Lorelli gyerekülés a bébi- és gyermektermékek gyártásában 20 éve piacvezető Didis Ltd. egyik terméke. A bolgár vállalat termékpalettája olyan termékeket foglal magába, amely a gyermekes családok mindennapi életét hivatott megkönnyíteni. Ilyenek többek között a babakocsik, az autósülések, a gyermekágyak és további kiegészítők.


Lorelli gyerekülés kínálatunk az alábbiakban látható. Az első szembetűnő különbség gyerekülés és gyerekülés között a teherbírás. A teherbírás nem csak a beleültethető gyermek minimum és maximum súlyát jelenti, de utal a korhatárra is. Figyelem! Ugyanaz az autósülés nem minden esetben alkalmas újszülöttek és kisiskolások szállítására is! Mind a súly-, mind pedig a korhatárok termékleírásainkban fel vannak tüntetve. Erre nagyon figyelj!

Az autós gyerekülések továbbá elsősorban abban különböznek egymástól, hogy dönthetőek, állíthatóak-e, vagy sem, milyen anyagból bélelték őket, mennyire puha és szivacsos az ülőfelületük és hány ponton csatlakoztatható a hozzájuk tartozó biztonsági öv. A többi különbség a gyermek komfortérzetére fókuszál, illetve inkább csak esztétikai kérdés.

Hasznos információ lehet továbbá, hogy egy üléshuzat levehető, azaz mosható-e. Ha az anyuka van olyan kreatív és szeret varrni, maga is el tudja készíteni a mosható üléshuzatot, de erre semmi szükség, ha olyan terméket választasz, aminek levehető és kimosható a huzatja. A termék súlyára is érdemes odafigyelni, mert abban is vannak eltérések!


De a Lorelli gyerekülés csupán egyike webáruházunk autósülés kínálatának, vásárlás előtt tekintsd meg további márkáinkat is, hogy biztosan a legmegfelelőbb darab legyen a tiétek!


Sorrend:


prev
12
next

Webáruház készítés