Bababolt kategóriák
Fizetési megoldás
Baba webáruház hírlevél
Köszi Anyu Bababolt a Facebookon
TOP baba termékek
Bababolt termékajánló
Házhozszállítás 2 nap alatt

ihirek
A koszianyu.hu oldal az ihirek.hu közösség tagja.
ihirek.hu
ihirek.hu - helyi hírek első kézből, helyiektől
Tanúsítvány
SSL Certificate

Maxi-cosi gyerekülés


Ha van autó a családban, akkor nem árt felkészülni arra, hogy kisbaba érkezésekor bizony őcsöppségének is szüksége lesz egy “jó kocsira”. Természetesen nem igazi autóról van szó, hanem a babakocsiról. Na és a gyerekülésről is. Emellett számos további babafelszerelésre lesz még szükséged, melyek közül te most az autósülés-részlegbe érkeztél, annak is a Maxi-Cosi gyerekülés csücskébe. A Maxi-Cosi márka mind a babakocsi, mind pedig gyerekülés kérdését is megoldja, de miben más ez a márka, mint a többi?

Autós gyerekülés kínálatunk egyike a Maxi-Cosi gyerekülés. A holland Maxi-Cosi 1984-ben mutatta be Európában az első gyerekülését, azóta világszerte 50 millió csecsemő jutott haza a segítségével. Ma már a Maxi-Cosi Európa vezető márkája, amelyet a világ minden táján értékesítenek.

A Maxi-Cosi gyerekülések gyártásánál fontos szempont, hogy a lehető legbiztonságosabb és legkényelmesebb módon szállíthasd gyermeked, éppen úgy, ahogy te is szeretnéd. Érdemes időben olvasgatni a gyerekülésekről szóló információkat és még szülés előtt beszerezni a nélkülözhetetlen babakocsit, illetve autósoknak a gyerekülést.

Meglátod, sokkal könnyebb lesz a dolgod, ha gyermeked cseperedésekor már nem kell autósülésre koncentrálnod, mert észre sem veszed és bizony a kicsi máris kinő mindent, amit ki lehet! Szerencsére a Maxi-Cosi gyereküléseket nem rövid időre tervezték, gyermeked több tucat ruhakollekcióban is megfordul majd, mire az ülést kinövi.

Arra azonban figyelj, amikor választasz, hogy a termékleírásban milyen súlyhatárok szerepelnek, mert a különböző formatervezéssel készült ülések más és más korú gyermekek szállítására lettek kifejlesztve.
A Maxi-Cosi gyerekülések további jellemzői a dönthető háttámlák, az állítható fejtámasz, a mosható huzat és a különböző kipárnázások a kényelemért, illetve övek, övcsatlakozások a biztonságért. A kiváló minőségű Maxi-Cosi termékek között kínálatunkban számos ISOFIX rendszerhez csatlakoztatható gyerekülés is megtalálható.

Válogass kedvedre a különböző ülések és márkák között, melyek között egyes termékeinknek az ingyen házhozszállítását is vállaljuk!


Sorrend:


prev
12
next

Webáruház készítés