Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Bababolt kategóriák
Fizetési megoldás
Baba webáruház hírlevél
Köszi Anyu Bababolt a Facebookon
TOP baba termékek
Bababolt termékajánló
Házhozszállítás 2 nap alatt

ihirek
A koszianyu.hu oldal az ihirek.hu közösség tagja.
ihirek.hu
ihirek.hu - helyi hírek első kézből, helyiektől
Tanúsítvány
SSL Certificate

Mellszívó

Főkategória >Mellszívó

Sorrend:


prev
next

Mellszívó

Mellszívóból az egészen egyszerűtől a teljes készletig nagyon sokfélét kínálunk! A kezdőszett tartalmaz mindent, amire egy anyukának szüksége lehet az anyatejes etetés kezdetén. Vannak kézi pumpás és elektromos darabjaink is, nézz körül nálunk!

Mi az a mellszívó?

A szülést követő hetekben fájdalom jelentkezhet a mellben, mert szoptatás ideje alatt a mellben található tejcsatornák hajlamosak az eltömődésre. Ez olyankor fordul elő, ha keveset etetünk, ezáltal a mell túltelítődik. A mellett a tejtől rendszeresen le kell fejni, mert a pangó tej a mellben gyulladást tud okozni, ami nagy fájdalommal jár!

Ebben az időszakban segítségedre lehet a rémesen hangzó, ám annál hasznosabb mellszívó, ami bár elsőre talán ijesztően hangzik, mégis segít megelőzni a tejcsatornáid eltömődését. A kis “duguláselhárító” segítőeszközzel szoptatás után könnyedén fejhető az anyatej a mellből, amit így el tudsz tenni későbbre, vagy akár más kisbabájának is felajánlhatod!

A mellszívók elektromos változata nem csak a felesleges tej lefejésére valók! Az elektromos mellszívó készülékek a kisbaba szívási mechanizmusát imitálják, így azok hatékonyabban segítik elő a tejtermelést, mint a kézi mellszívók.

A mellszívókat úgy tervezték, hogy azokat könnyű legyen tisztítani, használatuk pedig kényelmes és kíméletes legyen az anyukák számára. A különbségek mellszívó és mellszívó között a készülék anyagában és tartozékaiban rejlik, illetve egyes elektromos készülékeken a szívás intenzitása és ereje állítható.

Ugye így már nem is olyan rémisztő?! Íme a kínálatunk!


Webáruház készítés