Fizetési megoldás
Baba webáruház hírlevél
Köszi Anyu Bababolt a Facebookon
TOP baba termékek
Bababolt termékajánló
Házhozszállítás 2 nap alatt

ihirek
A koszianyu.hu oldal az ihirek.hu közösség tagja.
ihirek.hu
ihirek.hu - helyi hírek első kézből, helyiektől
Tanúsítvány
SSL Certificate
Blog
2019.12.10 13:47

Mi a szöszt vegyek a babámnak az első karácsonyára?

Mi a szöszt vegyek a babámnak az első karácsonyára?

 

 

Másról sem lehet már beszélni a játszótéren, boltban, villamoson vagy akár a munkahelyen, mint arról, hogy ki mit vesz a családtagjainak karácsonyra. Mindenki sziporkázik az ötletek ügyében, te pedig csak kapkodod a fejed. Azt sem szégyen kimondani, ha te is úgy érzel ezzel kapcsolatosan, ahogyan oly sok pici babás, kisgyerekes anyuka: mindened kivan az egésszel és jó lenne már túlesni rajta.

No de mégis, mi lenne a jó megoldás a pici baba karácsonyi ajándékával kapcsolatosan annak érdekében, hogy a kecske is jóllakjon és a káposzta is megmaradjon?

Nyilvánvalóan egy ilyen pici baba még semmit nem fog abból felfogni, hogy most karácsony van, de még abból sem, hogy ő most éppen ajándékot kapott. Nem véletlenül terjengenek a vicces, mém-szerű karácsonyi, kisbabás videók a közösségi oldalakon. Ezekből az látszik, hogy egy ilyen pici babát leginkább annyi érdekel az egészből, hogy a színes, világító karácsonyfadíszeket, esetleg a csörgő papíros szaloncukrokat megkaparintsa – ez persze óhatatlanul a fa felborulását is eredményezheti olykor-olykor. No, azért ne legyünk igazságtalanok, hiszen az ajándék is érdekli őket – vagy legalábbis a doboza, amelyről vidám kacajok közepette le lehet szaggatni a színes csomagolópapírt, majd pedig bele lehet mászni.

Persze, teljesen érthető, ha te mindezektől függetlenül azt szeretnéd, hogy ettől még szép legyen a karácsonyotok, azaz, a hagyományoknak megfelelően meg legyen rendezve az ünnep. Fontos azonban tudnod, hogy a baba miatt semmiképpen sem érdemes erre az egészre ráparáznod, rágörcsölnöd! Hiszen neki éppen, hogy a nyugalom a fontos és egy kipihent, kiegyensúlyozott anyára van szüksége, nem pedig a hagyományos Karácsonnyal járó tortúrára – arra még bőven ráér évekkel később is!

Visszatérve tehát az ajándékokra, talán az lehet a leginkább ésszerű tanácsunk, hogy próbálj meg okosan gondolkodni! Ha szeretnél valamit becsomagolni neki egy nagyméretű, színes csomagolópapírral bevont ajándékdobozba, akkor mérlegelj logikusan is! Mi az, amire szükségetek lesz a közeljövőben, amit úgyis megvennél neki, vagy ami mindig jól jön? Legyen minél komplexebb dolog, ha lehet! Például egy csörgő-rágóka, egy sokoldalú fejlesztő játék, egy-egy babakocsira akasztható plüss játék, építőkocka, logikai kocka, játéktelefon vagy akár egy formabedobó is tökéletes ajándék lehet a kicsinyed életkorától függően. De nézz szét még nálunk és számos hasonló ötletet találsz, amelyekből kedvedre választhatsz!

Bármilyen ajándékot is veszel, azt tanácsoljuk, ami nekünk már oly sokszor bejött a gyerekneveléssel kapcsolatosan: többet ésszel, mint erővel! Nálunk a KösziAnyu Webáruházban ezért sincsen például Black Friday vagy hasonló „hihetetlen” akció, mert nem szeretnénk az őrületbe kergeti az anyukákat! Helyette viszont vannak praktikus, szerethető, megfizethető, azaz átlagos magyar kisgyerekes családok pénztárcájára szabott, sokáig használható, kistestvérnek is eltehető játékok. Ehhez természetesen ki sem kell mozdulnod a lakásból a gyerekkel a tömegnyomorba, nem kell a gép előtt sem ülnöd az akció idején, hanem ráérsz azt akkor kiválasztani, amikor éppen van egy szabad perced.

Lassíts, relaxálj, és add át magad Karácsonykor is a szuper hangulatnak!
Na és persze vásárolj karácsonyi ajándékot nálunk!

Oszd meg!

Webáruház készítés