Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Fizetési megoldás
Baba webáruház hírlevél
Köszi Anyu Bababolt a Facebookon
TOP baba termékek
Bababolt termékajánló
Házhozszállítás 2 nap alatt

ihirek
A koszianyu.hu oldal az ihirek.hu közösség tagja.
ihirek.hu
ihirek.hu - helyi hírek első kézből, helyiektől
Tanúsítvány
SSL Certificate
Blog
2019.02.11 12:27

Milyen járművet válasszak a gyermekemnek tavaszra? Közlekedési tippek a babakocsi utánra 1.

Milyen járművet válasszak a gyermekemnek tavaszra? Közlekedési tippek a babakocsi utánra 1.

 

 

Bár a téli mínuszokban és a hóesésben még nehezedre eshet ezen gondolkodni, bizony az idő nagyon gyorsan telik. Abban pedig egészen biztos lehetsz, hogy hacsak nem éppen sajnálatos módon valamilyen gyermekbetegség kínozza a kicsinyedet, akkor az első tavaszi napsugár kibújásával az első gondolata az lesz, hogy ki szeretne menni a szabadba. Azaz motorozni, biciklizni, futóbiciklizni, autózni, rollerezni vagyis „járgányozni” szeretne. Éppen ideje tehát beszerezni egy alapdarabot a szemed fényének, hogy ne az utolsó pillanatban kelljen kapkodni, amikor pedig már nagy valószínűséggel nyöszörgés vagy hiszti lesz az időben be nem szerzett jármű miatt.

Szép-szép, de mégis honnan tudhatnád, hogy melyik járművet válaszd a gyermekednek: melyik illik leginkább a korcsoportjához, melyikben fog a legkevésbé felborulni, elesni vagy hasraesni?

Segítünk!

Alább rövid kisokosunkat olvashatod a kisgyermek-járművekről, illetve kisgyermek-szállítási lehetőségekről.

Bébitaxi


A legkisebbeknek való, lábbal hajtós kisautót hívják így. Ezt akár a járni még nem tudó kicsik is használhatják. Nem tudod túl korán beszerezni akkor sem, ha már babakorban megveszed: több változata ugyanis egyben járássegítőként, játékként is szolgál, amelyet már az egészen picik is élvezhetnek. Vagány kissrácoknak pedig menő autómárkák is készítenek ilyen szuper járműveket, az eredeti autóhoz hasonló külsővel.

Tricikli


Nemcsak a gyerekek, de a szülők álma is ez a biztonságos, a szülők által is könnyen és egyszerűen tolható, általában nagy rakodótérrel rendelkező háromkerekű babajármű. Tökéletes megoldás elgurulni a játszótérre sok cuccal, esetleg a kellemest a hasznossal összekötve a kisboltból hazahozni valamit. Mindenki szereti, mert befér a liftbe és a csomagtartóba, könnyű be- és kiszállni, mégis biztonságos és sok holmi fér el benne. Ráadásul rengeteg szépséges kivitelből választhatunk a gyermekünk ízlésvilágának megfelelően. Hiszen a rózsaszín hercegnős, mesefigurás, fodros kislány álmoktól kezdve a babakocsira nagyban hasonlító, a totyogónak mégis sokkal több szabadságot nyújtó többfunkciós, szuperpraktikus, uniszex és univerzális csodajárműveken át a vagány kispasik menő csodaverdáiig mindenféle színben és formában kaphatóak a triciklik. Sokan választják egyébként azt a megoldást, hogy a sport vagy többfunkciós babakocsi helyett egy idő után már a triciklivel járnak. A tricikli a tapasztalatok szerint körülbelül egy-három éves korban ideális.

Biciklin gyerekülésben


Bár nem kimondottan kisgyermek-jármű abban az értelemben, hogy nem a kisgyermek hajtja – mondjuk, az is igaz, hogy többnyire a triciklit sem, de a bébitaxit is sokszor mi toljuk – mégis egy nagyon praktikus, tavasztól őszig környezetbarát és költséghatékony babaszállítási lehetőség, ha a felnőtt biciklin, gyerekülésben utazik a pici.Ha abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy jó levegőn élünk és biztonságosak az utak és a közlekedés a környékünkön, akkor élvezzük bátran a friss levegőt és a napsütést például a bölcsődébe, óvodába vezető út során: szállítsuk a gyermekünket motorzaj, kapunyitás és slusszkulcs-keresés nélkül, kerékpáron! Amíg viszont a baba nem tud biztonságosan ülni és kapaszkodni, válasszatok inkább más megoldást!

Folytatjuk, tartsatok velünk!

 Oszd meg!

Webáruház készítés