Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Fizetési megoldás
Baba webáruház hírlevél
Köszi Anyu Bababolt a Facebookon
TOP baba termékek
Bababolt termékajánló
Házhozszállítás 2 nap alatt

ihirek
A koszianyu.hu oldal az ihirek.hu közösség tagja.
ihirek.hu
ihirek.hu - helyi hírek első kézből, helyiektől
Tanúsítvány
SSL Certificate
Blog
2019.02.13 12:01

Milyen járművet válasszak a gyermekemnek tavaszra? Közlekedési tippek a babakocsi utánra 2.

Milyen járművet válasszak a gyermekemnek tavaszra? Közlekedési tippek a babakocsi utánra 2.

 

 

 

   Közeleg a tavasz, amikor a gyerekek az ajtót szinte kitépve rohannának ki a szabadba. Ha pedig nem akarjuk folyton kézben cipelni őket, miután elfáradtak, érdemes járműveket beszereznünk. Folytatjuk a kisgyermek-járművekről, kisgyermek-szállítási lehetőségekről szóló sorozatunkat.

Milyen lehetőségeink vannak még tehát, ha a kisgyermekünk lefárasztása, szórakoztatása, esetleg A-ból B-be való biztonságos elszállítása érdekében járművet keresünk neki?

Elektromos motor vagy elektromos autó


Nincs az a kisgyermek, aki nem örülne fékeveszetten egy elektromos csodajárgánynak, amelynek segítségével erőfeszítés nélkül, vidáman közlekedhet az udvaron vagy a játszótéren. Ma már számtalan csodamasina közül válogathatunk, attól függően, hogy óriási terepjáróra vagy dzsippre, BMW X6-os álomautóra, tűzpiros Ferrari-ra vagy Mercedes-re, csinos és aranyos kisautóra, esetleg egy háromkerekű elektromos kismotorra vágyik-e a szívünk. Ha megtehetjük, mindenképpen érdemes beruházni egy elektromos gyerekautóba vagy más elektromos járműbe, akár a rokonokkal közösen összefogva karácsonyi ajándékként, esetleg egy szülinapi zsúrra vett közös meglepetésként is megvásárolva azt, hiszen feledhetetlen örömöt szerezhetünk vele a szemünk fényének. Bár az elektromos kisautó elsősorban szórakoztatásra és nem igazán a baba közlekedéstechnikájának fejlesztésére szolgál, előnye, hogy a legtöbb életkorban biztonságos, na és persze fantasztikus élmény, hálás gyermekkacajt jelent.

Futóbicikli


A futóbicikli egy különleges és érdekes kisgyermek-jármű, amelyet ráadásul nemcsak nagyon sok kisgyermek szokott szeretni, hanem emellett hasznos is, mivel a kerékpározás helyes elsajátításában, az egyensúlyérzék megfelelő kialakulásában is fontos szerepet játszhat. A futóbicikli nagy előnye még, hogy kis helyen elfér, könnyen szállítható és tárolható, valamint árban sem jelent általában egy eget verő összeget. Praktikus megoldás lehet a futóbiciklivel kombinált tricikli, amellyel két legyet üthetünk egy csapásra, illetve rengeteg tárolóhelyet is nyerhetünk – ha pedig elfárad a gyermekünk a futóbiciklizésben, a hazaszállítása is könnyebbé válik a tricikli funkció használatával.

Bicikli


A biciklizést nehéz megtanulni. Bizonyára mindannyian emlékszünk az első háromkerekű, azaz oldalsó pedálokkal felszerelt biciklire, amelyet valamelyik szülőnk egy seprűnyéllel próbált megtámasztani abban reménykedve, hogy csökkenti ezzel az esetleges balesetveszélyt. Ma már azonban számos megoldás kínálkozik arra, hogy ennél sokkal ügyesebben, professzionálisabban és nem utolsósorban biztonságosabban szervezzük meg a gyermekünk kerékpáros oktatását. Akár a futóbiciklit, akár a triciklit is válasszuk – de persze kombinálhatjuk is ezt a két népszerű alternatívát – sokat segíthetünk gyermekünknek abban, hogy időben kialakuljon a biciklizéshez szükséges egyensúlyérzéke, valamint a pedálokkal is hamar megtanuljon ügyesen bánni.

Segítsd a gyermeked mozgásos fejlődését úgy, hogy közben sok-sok vidám és önfeledt percet szereztek egymásnak a szabadban! Élvezzétek együtt a tavaszi friss levegőt, a természet ébredését, a boldog gyermekkor csodáját!

 Oszd meg!

Webáruház készítés