Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Bababolt kategóriák
Fizetési megoldás
Baba webáruház hírlevél
Köszi Anyu Bababolt a Facebookon
TOP baba termékek
Bababolt termékajánló
Házhozszállítás 2 nap alatt

ihirek
A koszianyu.hu oldal az ihirek.hu közösség tagja.
ihirek.hu
ihirek.hu - helyi hírek első kézből, helyiektől
Tanúsítvány
SSL Certificate

Nania gyerekülés


Nem, ez itt nem Narnia. Varázsszekrénnyel, képzeletbeli mesevilággal sajnos nem szolgálhatunk, de várj! Azért van itt neked valami! Narnia r betűjét elhagyva jó helyen jársz, hiszen az alábbi oldalon keresztül te is a Nania gyerekülések világába repülhetsz! Ez egy francia vállalat, amely gyermekbiztonsági rendszerek (biztonsági autósülések) műanyag fröccsöntésére és fúvatására specializálódott.

A Team TEX vállalat saját Nania márkanév alatt értékesíti termékeit, de más márkákat is gyártanak, így a keresett mesefigurákban sem lesz hiányotok! Aslan most alszik és mint tudjuk, az alvó oroszlánt nem szabad felébreszteni, ezért helyette figyelmedbe ajánljuk az alábbiakat: Mickey egér, Jégvarázs, Mancs őrjárat. Ha fontos számodra, hogy melyik mesefigura őrzi gyermeked nyugalmát az autóban, válassz egyet közülük, vagy a Nania gyerekülések közül.

A Nania márka a vállalat alapítójának, Yves Nania úrnak a nevéből született. Nania úr több mint 24 éves tapasztalattal rendelkezik a gyermek autóülések gyártását illetően, vállalata világelső ezen a területen. A Nania gyerekülések a legkiválóbb minőséget képviselik, könnyűek és könnyen telepíthetőek, és tökéletesen használhatóak kézi szállításhoz is, emellett megfelelnek az európai szabványoknak.

A Nania gyerekülések és Disney társaik fejtámlái állíthatóak, de nem egyformán. Ezt érdemes az igényünknek megfelelően kiválasztani. A cuki mintás üléshuzatok általában levehetők és moshatók! Az ülések háttámlái többségében kivehetőek és ülésmagasítóként használhatóak. A gyerekülés teherbírása változó, a fej és oldalvédelem mértéke egyes daraboknál fej- és oldalszűkítővel szabályozható.

Ahogyan a közutak, úgy Narnia mesevilága sem volt soha eseménytelen és biztonságos hely a gyermekek számára. A Nania gyerekülések azonban védik a kicsik biztonságát az autóutakon. Egyes Nania üléseink továbbá ISOFIX rendszerhez is csatlakoztathatók!


Ha pedig csöppséged a kényelmes ülés ölelésében elaludna, ne aggódj! Hiszen az autó sokunkat álomba ringat, nem igaz? Vezess óvatosan!


Sorrend:


Webáruház készítés