Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Bababolt kategóriák
Fizetési megoldás
Baba webáruház hírlevél
Köszi Anyu Bababolt a Facebookon
TOP baba termékek
Bababolt termékajánló
Házhozszállítás 2 nap alatt

ihirek
A koszianyu.hu oldal az ihirek.hu közösség tagja.
ihirek.hu
ihirek.hu - helyi hírek első kézből, helyiektől
Tanúsítvány
SSL Certificate

Párásító

Főkategória >Párásító

Sorrend:


Párásító

Fogadjunk, hogy rengeteget olvastál már arról, hogy a születendő kisbabádnak mi mindenre lesz szüksége! A cumisüveg és a babakocsi értelemszerű, de például a pihenőszék akár már beugratós kérdésnek is tűnhet. Na és mi a helyzet a párásítóval?

A légzésfigyelő nagyon sokat szóba kerül a fórumokon, a filmekben is előszeretettel használják a riogatásunkra, de a párásítót sosem említik meg. A hagyományos pelenkák használatától kipirosodott babapopsi is gyakran jelenik meg a pelenka reklámokban, de a babák száraz bőre nem ilyen népszerű téma. Pedig otthonunk megfelelő tisztántartásához és higiéniájához a rendszeres szellőztetés mellett a levegő megfelelő páratartalmának biztosítása is hozzá tartozik!

Főként a fűtésszezonban jellemző, hogy a lakások páratartalma csökken. A száraz levegőben az emberi bőr nedvességtartalma is csökken, hát még a kisbabáké! A száraz levegő hatására előfordulhat, hogy a baba érzékeny bőre kiszárad. Ez kipirosodáshoz, viszketéshez és akár ekcémához is vezethet.

A párásító arra való, hogy az otthonod megfelelő páratartalmát fenntartsd, ezzel megelőzd a száraz levegő okozta kellemetlenségeket.

Kínálatunkban a korszerű és halk ultrahangos párásítókat találod, melyek között vannak szín- és aromaterápiás darabok is. A színterápiás készülékek világítanak és változik a színük, vagyis nyugtatólag hatnak a kicsire.

Azok a készülékek pedig, amelyek ionizátorok is egyben, nem csak párásítanak, de tisztítják a száraz levegőt, hogy kisbabádnak ne csak az álma legyen jó, hanem az egészsége is.


Webáruház készítés