Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Bababolt kategóriák
Fizetési megoldás
Baba webáruház hírlevél
Köszi Anyu Bababolt a Facebookon
TOP baba termékek
Bababolt termékajánló
Házhozszállítás 2 nap alatt

ihirek
A koszianyu.hu oldal az ihirek.hu közösség tagja.
ihirek.hu
ihirek.hu - helyi hírek első kézből, helyiektől
Tanúsítvány
SSL Certificate

Pelenkázó táska

Főkategória >Pelenkázó táska

Sorrend:


prev
12
next

Pelenkázó táska

Bizonyára neked is gondot okoz a rengeteg babaholmi kényelmes és praktikus tárolása, ha útnak indulsz a kisbabáddal. Ezért a pelenkázó táska korunk egyik legszuperebb találmánya! Amilyen diszkrét, olyan divatos és minden megtalálható benne, amit egy anyukának egy kettesben töltött rövid séta alkalmával magával kell vinnie a kisbabáján kívül! Persze ha babakocsival indulsz útnak, még könnyebb a dolgod, hiszen a pelenkázó táska a babakocsi tolókarjára akasztható!

A múltban a női táskák mélyén rejtőzött mindaz, ami ma már a pelenkázó táskába kívánkozik: tiszta pelenkák, cumisüveg, bébiétel, zsebkendő, satöbbi. A mai nagymamák biztosan nagyon örültek volna egy ilyen pelenkázó táskának, hiszen még annál is többet képes elnyelni, amit a legendás női táskák!

A pelenkázó táska teljes mértékben kiváltja a női táskát is, ha babával indulsz útnak, hiszen a sok zseb között akad hely az okostelefonodnak, az igazolványaidnak és pénztárcádnak is! A pelenkázó táskát hordhatod a kezedben és a válladon is, de a babakocsira is akasztható. Némelyik még rá is rögzíthető a babakocsira!

Manapság a pelenkázó táskák tucatnyi zsebbel rendelkeznek. A cipzárostól a patentosig, a tépőzárostól a csatosig mindenféle megoldást használnak már a gyártók, melyek között gyakran egy fedél nélküli hőtartó zseb is meglapul, hogy a cumisüvegbe öntött tea meleg maradjon.

A pelenkázó táska olyan praktikus, hogy mindent elnyel, akár Mary Poppins bűvös táskája! Talán épp csak a kisbabád nem fér bele, de erre inkább más megoldást javaslunk! Tekintsd meg pelenkázó táska kínálatunkat! Termékeink között úti pelenkázó lap és babahordozó is kapható!


Webáruház készítés