Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Bababolt kategóriák
Fizetési megoldás
Baba webáruház hírlevél
Köszi Anyu Bababolt a Facebookon
TOP baba termékek
Bababolt termékajánló
Házhozszállítás 2 nap alatt

ihirek
A koszianyu.hu oldal az ihirek.hu közösség tagja.
ihirek.hu
ihirek.hu - helyi hírek első kézből, helyiektől
Tanúsítvány
SSL Certificate

Pihenőszék

Főkategória >Pihenőszék

Sorrend:


Pihenőszék

A pihenőszék fogalma nem biztos, hogy mindenkinek ismerős, hiszen a pihenőszék funkciójának a megértéséhez már szülőnek kell lenned. Vagy nagyszülőnek...

Mi, felnőttek azt sem tudjuk, hogy napról napra hová kapjuk a fejünket, melyik feladatunkat milyen sorrendben lássuk el, örülünk, ha akad egy kis szabadidőnk. Ilyenkor Internetezünk, megnézünk egy filmet, esetleg olvasunk, vagy kirándulunk.

Míg mi dúskálunk a teendőkben, a kisbabáknak semmi dolga, csak enni és aludni. De amikor a gyerkőc akkor is sírdogál, amikor evett és akkor is, amikor felkel, akkor jön a képbe a szuperszonikus pihenőszék!

A csecsemők életében a pihenőszék testesíti meg mindazt, ami nekünk a számítógép, a munkahely és a szórakozóhely! A pihenőszék pihentet, elgondolkodtat és kíváncsivá teszi a kisbabát a világra.

A pihenőszék a legtöbb esetben hintáztatható, akár a bölcső, a háttámlája dönthető és etetni is lehet benne a kicsit. A pihenőszékek általában úgynevezett játékhíddal vannak felszerelve, amiről a gyermek szeme elé ficánkoló plüssfigurák helyezkednek el.

A pihenőszékek felszereltségének csak a gyártók fantáziája szab határt! Vannak rezgés funkcióval kiegészülő pihenőszékek és dallamokat játszó darabok, illetve a kettő kombinációja, hogy a csemetéd egy wellness szolgáltatásokhoz közeli élményben részesülhessen! Ha nem hiszed, kérdezd meg a nagypapát! Hiszen ő is hintaszékben tölti a délutánjait és nem vágyik másra, csak a pihenésre!

Fogadjunk, hogy mit nem adnál te is egy hintaágyért! Míg arra gyűjtesz, végy egy pihenőágyat a gyermekednek! Íme a választékunk!


Webáruház készítés