Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Fizetési megoldás
Baba webáruház hírlevél
Köszi Anyu Bababolt a Facebookon
TOP baba termékek
Bababolt termékajánló
Házhozszállítás 2 nap alatt

ihirek
A koszianyu.hu oldal az ihirek.hu közösség tagja.
ihirek.hu
ihirek.hu - helyi hírek első kézből, helyiektől
Tanúsítvány
SSL Certificate
Blog
2018.12.12 12:19

Többemberes a babád? Adunk 5+1 tippet, hogy ne őrülj bele

 

Többemberes a babád? Adunk 5+1 tippet, hogy ne őrülj bele

 

 

   Lehet, hogy csak a közösségi média és az Internet egyre szélesebb körű elérése teszi, de manapság egyre többet hallani az úgynevezett többemberes babákról. Ezek a babák jellemzően nagyon sokat sírnak, keveset, rendszertelenül és rosszul alszanak, étvágyuk nem megfelelő, válogatósak vagy hasfájósak, illetve általában a nap huszonnégy órájában az édesanyjuk figyelmét követelik, így bűvészmutatványnak tűnhet akár a mellékhelyiségre is elmenni nélkülük.

Az alábbiakban megosztjuk veled tippjeinket, amelyek nekünk beváltak a többemberes babáink csecsemőkorának túléléséhez:

1. Sok-sok séta a friss levegőn, jó minőségű babakocsiban vagy szuper karikás kendőben


A séta nyugtatja a babát, segíthet az elfáradásban, elalvásban is neki. Az anyukának pedig legalább valamilyen szinten kikapcsolódást jelent, amikor embereket, arcokat lát a négy fal helyett és más ingerek is érik, mint a kakis pelenka vagy a szennyes ruhák.

2. Babahinta, pihenőszék vagy autós hordozó


Ezek a nagyszerű, örökbecsű találmányok modern változatban arra valók, hogy megkönnyítsék a hozzád hasonlóan nehéz helyzetben lévő, akár többemberest nevelő anyák életét. Ha már nem bírsz többet ringatni, több bárgyú mondókát mondogatni vagy elfogyott a hangod a századik együgyű babanóta éneklésénél, ne szerénykedj tovább: tedd be a gyereket és kapcsold be a zenélő dallamokat ezeken az eszközökön! Hidd el, a picinyed meg fog nyugodni a monotonitástól, te pedig végre kinyújthatod a lábad. Senki sem fog megróni érte, főleg, ha nem is látja senki.

3. Apa, nagyszülők, közeli rokonok bevonása, minden valódi felajánlkozó segítségének elfogadása


Vannak olyanok, akik tényleg őszintén, szeretettel ajánlják fel a segítségüket, nem akarják mindenben a rosszat látni, nem akarnak bántani és nem várnak azonnal többszörös viszonzást. Ha olyan szerencsés vagy, hogy élnek ilyen rokonok és barátok a közeledben, bátran fogadd el a segítségüket, főleg egy többemberes baba mellett! Hiszen most te vagy szorult helyzetben, legközelebb pedig te tudsz majd rajtuk segíteni!

4. Ételrendelés, bevásárlás kiszállítással, mosogatógép, szárítógép és robotporszívó


Szintén a modern kor hasznos találmányai a kényelmi szolgáltatások és berendezések. Vedd igénybe őket bátran, egy többemberes babával ez egyáltalán nem szégyen! Sőt: a nyugalmatok sokkal többet ér.

5. Pozitív energia, szeretet elfogadása, rosszakarók figyelmen kívül hagyása


Engedd be a jót, hagyd kint a rosszat! Közhely, de mégis így sokkal könnyebb az épelméjűség megőrzése, ami pedig sokkal nehezebb egy többemberessel.

+1. Nyugalom, türelem, szeretet és sok-sok ölelés!


Elmúlik! Sokaknak pár hét után jobb lett, de az első hat hónap vagy egy év után szinte mindenki javulásról számol be. Tartsatok ki, tartsatok össze, szeressétek egymást és amivel csak lehet, könnyítsétek meg az életeteket!

A többemberes babák anyukái fokozott stressznek vannak kitéve, így a kimerültség és a depresszió esélye is nagyobb náluk. Fontos, hogy ha a környezetünkben ismerünk ilyen anyákat, ne engedjük, hogy magukra maradjanak, hiszen óriási szükségük van a segítségre! Nyilván az is fontos, hogy ez valódi segítség legyen, ne érezzen bennünket rosszakarónak. A lényeg, hogy figyeljünk oda rájuk, vegyük észre az átlagosnál jobban kimerült anyákat!

 Oszd meg!

Webáruház készítés