Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Fizetési megoldás
Baba webáruház hírlevél
Köszi Anyu Bababolt a Facebookon
TOP baba termékek
Bababolt termékajánló
Házhozszállítás 2 nap alatt

ihirek
A koszianyu.hu oldal az ihirek.hu közösség tagja.
ihirek.hu
ihirek.hu - helyi hírek első kézből, helyiektől
Tanúsítvány
SSL Certificate
Blog
2018.11.09 11:50

Tudnivalók a karikás kendőről – amit eddig nem mertél megkérdezni róla!

 

 

 

Tudnivalók a karikás kendőről – amit eddig nem mertél megkérdezni róla!

 

 

Ismerkedj meg a karikás kendővel!
Miért esküszik rá annyi anya, miért tekintenek rá úgy, hogy ez szinte a megváltást jelentette a számukra az első időszakban -- azaz úgy körülbelül a gyermekük első két évében, de még a terhesség végén is? Miért van az, hogy szinte élnek-halnak érte, szinte alig látjuk őket a karikás kendőjük nélkül? No és miért lehet ez ellenszenves másoknak?

Sokan azt gondolják, hogy a karikás kendő, na és persze úgy egyáltalán a hordozókendők megkötése valamiféle ördöngösség, akrobatamutatvány, varázslat vagy boszorkányság. Pedig a karikás kendő megkötése semmivel sem bonyolultabb, mint egy régifajta hagyományos öv meghúzása, illetve egy félvállas estélyi ruha, bulizós felső, pelerin vagy pulcsi felvétele. Egyszerűen csak rá kell hangolódni az egészre. De egyébként, ha nem megy, akkor a videomegosztó oldalakon százával találsz olyan videókat, amelyek bemutatják, lépésről lépésre elmagyarázzák, szemléltetik neked ezt az egyszerű mozdulatsort. Mindez pedig teljesen ingyenes, egyetlen filléredbe sem kerül.

Ugyanígy az sem kerül pénzbe, hogy a hordozással kapcsolatos közösségi oldalas csoportokban olvasgass, nézelődj, kérdezz. Időben sem kell sokra gondolni, általában gyorsan és röviden, lényegre törően válaszolnak az anyukák. Ha viszont nem akarsz semmi ilyesmivel vesződni, akkor válassz egy hordozási tanácsadót, aki általában házhoz megy és körülbelül egy óra alatt az összes létező hordozókendő használatát megtanítja rajtatok egy gyorséttermi menü áráért.

Bátran vedd meg tehát a karikás kendőt, hiszen a használata nemcsak szinte, hanem a szó szoros értelmében is gyerekjáték! A karikás kendő segítségével nagyságrendekkel egyszerűbb lesz beszállnotok a liftbe, lemennetek a játszótérre, fogni a nagyobb testvérek kezét, bejutni egy boltba, bevásárolni vagy akár tömegközlekedni is. Vége a fékevesztett ordításoknak és hisztiknek, de legalábbis 99%-kal csökken az arányuk, hiszen a pici baba tulajdonképpen azért sír vagy hisztizik, mert nem veszed fel, nincs a közeledben, nem érzi biztonságban magát úgymond egyedül. Nem leszel annyira bezárva, hiszen sokkal könnyebb lesz kimozdulnod a babáddal, és nem kell szégyenkezned a nyűgösködése miatt sem. Ha egy pici baba van rajtad a karikás kendőben és egy melegebb kabátban, akkor a piszkálók, beszólogatók, tapogató, köhögő, krákogó vírusterjesztők miatt sem kell aggódnod, kisebb eséllyel tartják mellé a füstölgő cigarettát, de még elrabolni sem olyan egyszerű.

Régebben a karikás kendők kissé ízléstelen színvilággal voltak megáldva. Ma már azonban kaphatóak teljesen semleges színű, egyszerű, már-már elegánsnak mondható darabok, amelyek a legtöbb ruhatárhoz tökéletesen illenek. Így nem kell szégyenkezned, ha kilépsz a karikás kendővel az utcára, de akár egy fogadásra, rendezvényre, esküvőre is nyugodtan felvehetitek.

Szerezz be most egy karikás kendőt és élj teljesebb életet! Szabadulj ki a magányból és a bezártságból, induljatok csavarogni, sétálni, kirándulni! Nem kell hatalmas pakkot magaddal vinned – amíg szopizik a pici, elég, ha egy-két pelenkát és pár popsitörlőt bedobsz a táskádba és tiétek a világ! A kendőben szoptatni is könnyű, altatni nem is kell, csak élvezni az anyasággal járó szabadság, az együtt töltött idő örömét!

Oszd meg!

Webáruház készítés